Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nadia Comaneci nu e cea mai titrata gimnasta din Romania. Cine a castigat mai multe medalii decat Zeita de la Montreal

Adevărul Adevărul,
Nadia Comaneci nu e cea mai titrata gimnasta din Romania. Cine a castigat mai multe medalii decat Zeita de la Montreal

Desi pare greu de crezut, exista in Romania gimnaste care au un palmares mai bogat decat Nadia Comaneci, care are 30 de medalii cucerite pe plan international. continuă pe Adevărul

Pentru ce tipuri de investitii Romania este cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est

Investitiile in soatiile de birouri din Bucuresti fac din Romania cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est ECE) pe acest sector. in 2015, Capitala a inregistrat cea mai mare suprafata de metri patrati inchiriati din regiune, cu exceptia Varsoviei .

Recordul Penibilului: A avut loc cea mai tampita nunta din lume. Fericitul eveniment a avut 5000 de invitati si miri atipici (VIDEO + FOTO)

Cea mai tampita nunta din lume a avut loc in India, unde doi caini si-au jurat iubire vesnica. La evenimentul de seama au participat 5000 de persoane, acestia petrecand.

[P] VIDEO INTERVIU Ed Goos, Euler Hermes: Romania, pentru noi, este de departe piata cu cea mai buna dezvoltare din regiunea Europei Centrale / Cristina Rusuleanu, Euler Hermes: Numarul de insolvente a scazut, dar inregistram daune in crestere din cauza

Ed Goos, CEO Central Eastern European Countries si Cristina Rusuleanu, Country Manager Romania la Euler Hermes au discutat in cadrul unui interviu despre impactul inovatiei si digitalizarii in industria asigurarilor de credit comercial.

Gigantul chinez online Tencent, aproape de cea mai mare tranzactie din istoria jocurilor pentru mobile. Tinta este o companie din Finlanda

Gigantul online Tencent, o super-companie ce valoreaza peste 210 miliarde dolari, este aproape de a plati 6,6 miliarde dolari pentru preluarea a trei sferturi din actiunile companiei finlandeze Supercell, cunoscuta pentru jocul Clash of Clans. Doua dintre jocurile companiei sunt in top 10 al aplicatiilor cu cele mai mari venituri pe App Store in SUA, iar finlandezii obtin zilnic venituri de 4 milioane dolari din Clash of Clans, scrie Reuters.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Primeste lunar 32.000 de lei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, in sedinta de joi, de cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie,.

VIDEO Cea mai proasta gluma din lume. Ce a patit un suporter turc care se uita la meciul echipei sale de la Euro 2016

Ce i s-a intamplat unui suporter turc la meciul nationalei sale contra Croatiei poate candida la cea mai proasta gluma a momentului.

Cum se duce batalia intre marii dezvoltatori pe cea mai atractiva piata din ECE

Componentele ce tin de sustenabilitatea unei cladiri, precum certificarea energetica verde, oferirea unor servicii moderne care sa se plieze pe nevoile viitorului chirias, dar si inovatiile ce diferentiaza un proiect de altul sunt principalele directii.

Romania, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din UE, in primul trimestru

Romania a inregistrat, in primul trimestru, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din Uniunea Europeana, de 10,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Romania, cea mai mare rata anuala negativa a inflatiei din Uniunea Europeana, in mai

In mai, Romania a inregistrat cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 3%, fata de minus 2,6% in aprilie, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cea mai mare petrecere retro din Romania incepe, in seara asta, la Cluj. Programul evenimentului

Bonnie Tyler, Smokie, Mr. President, Dr. Alban, No Mercy si E-Type concerteaza joi si vineri, 16 si 17 iunie, la Cluj-Napoca in cadrul evenimentului numit We Love Retro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )