Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Primeste lunar 32.000 de lei

Antena3 Antena3,
Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Primeste lunar 32.000 de lei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, in sedinta de joi, de cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie,. continuă pe Antena3

Deciziile judecatorilor sunt luate deseori la presiunea opiniei publice si vin sa confirme arestul preventiv. Elena Udrea: Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt (VIDEO)

Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt, a declarat Elena Udrea pentru B1 TV, dupa ce a facut o comparatie intre pozitia adoptata de presedintele Iohannis.

Cel mai sarac presedinte din lume spune ca bogatii ar trebui exclusi din politica

Dupa ce a condus timp ce cinci ani Uruguayul, Jose Pepe Mujica, cel care a fost descris drept cel mai modest presedinte din lume, spune, intr-un interviu acordat pentru CNN , ca persoanele carora le plac prea mult banii ar.

Pentru ce tipuri de investitii Romania este cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est

Investitiile in soatiile de birouri din Bucuresti fac din Romania cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est ECE) pe acest sector. in 2015, Capitala a inregistrat cea mai mare suprafata de metri patrati inchiriati din regiune, cu exceptia Varsoviei .

Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

Cursul valutar valabil pentru vineri, 17 iunie, indica faptul ca moneda nationala a ajuns la cel mai scazut nivel in comparatie cu euro din ultimii trei ani si jumatate .

Preturile apartamentelor vechi au crescut in ultimul an. Care este cel mai scump oras din Romania

Apartamentele vechi s-au scumpit, in ultimul an, chiar daca intr-un ritm diferit. in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, cele mai mari piete imobiliare ale tarii, pretentiile crescute ale proprietarilor au fost sustinute de cererea mare si de scaderea ofertei.

Nadia Comaneci nu e cea mai titrata gimnasta din Romania. Cine a castigat mai multe medalii decat Zeita de la Montreal

Desi pare greu de crezut, exista in Romania gimnaste care au un palmares mai bogat decat Nadia Comaneci, care are 30 de medalii cucerite pe plan international.

Averi de bugetari. Ministrul Apararii, mai bogat decat cel al Internelor

Averi de bugetari. Ministrul Apararii, mai bogat decat cel al Internelor .

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Cresterea economica din Romania este nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, crede consilierul lui Isarescu

Cresterea economica din Romania este una nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, a declarat, joi, in nume personal, la o conferinta economica Adrian Vasilescu, consilier Strategie Banca Nationala a Romaniei BNR), citat de Agerpres. 'O sa va dau un exemplu despre ce inseamna discursul public dupa ureche. Se doreste trecerea Legii Bancii Nationale prin Parlament care sa abroge un articol, pentru ca Banca Nationala, zic initiatorii, sa nu mai manipuleze LIBOR-ul. Pai, daca Banca Nationala este atat de tare incat sa manipuleze LIBOR-ul, atunci sa lasam acea prevedere, sa nu luam acest drept institutiei. Riscul major este ca aceasta Lege nu exista, de fapt. Trebuie sa incepem sa vorbim pe intelesul oamenilor. Legea Marii Prudente trebuie sa se adreseze intregii tari. Dezbaterea publica a esuat pentru a fost intoarsa pe toate partile si s-a spus ca Banca Nationala ar fi deasupra Guvernului, Parlamentului, deasupra cerului, considera Vasilescu.

Ion Cristoiu, din documentele WikiLeaks: Pentru Guvernul american, coruptia la nivel inalt in sanatate este cea mai importanta

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre problemele din sistemul de sanatate din Romania. Desi scandalul Hexi Pharma reprezinta o problema major.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )