Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nadia Comaneci, despre ratarea calificarii echipei de gimnastica feminina la JO: A sosit momentul sa reconstruim de la zero

Adevărul Adevărul,
Nadia Comaneci, despre ratarea calificarii echipei de gimnastica feminina la JO: A sosit momentul sa reconstruim de la zero

Lipsa antrenorilor si a cluburilor, baza de selectie scazuta si subfinantarea au fost enumerate de Nadia Comaneci ca fiind motivele principale pentru contraperformanta echipei de gimnastica feminina, care a ratat calificarea la Jocurile Olimpice pentru prima data in ultimii 48 de ani. continuă pe Adevărul

Nadia Comaneci transmite un mesaj dur echipei feminine de gimnastica a Romaniei

Nadia Comaneci transmite un mesaj dur echipei feminine de gimnastica dupa ce romancele au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru prima oara in ultimii 46 de ani. Zeita de la Montreal spune ca era previzibil un asemenea dezastru si gimnastica din Romania mai are o sansa doar daca este reconstruita de la zero.

Octavian Bellu isi asuma ratarea calificarii la Jocurile Olimpice

Antrenorul federal al lotului national de gimnastica feminina a Romaniei, Octavian Bellu, a luat asupra sa vina ratarii prezentei la Jocurile Olimpice de la Rio si explica ce a dus la acest esec usturator.

Cine isi asuma responsabilitatea pentru ratarea calificarii la JO a echipelor de gimnastica a Romaniei

Loturile de gimnastica ale Romaniei nu au prins primele patru pozitii in concursul preolimpic de la Rio, ratand astfel prezenta in competitia din vara, de la Jocurile Olimpice.

Zeita de la Montreal, show la Gala Oscarurilor din sportul mondial: Nadia Comaneci, 55 de ani, are o mobilitate de invidiat (FOTO)

Gimnastica romaneasca ramane totusi in istoria mondiala, in ciuda esecului de anul acesta, cand fetele nu au reusit sa se califice la Jocurile Olimpice de la Rio. Nadia Comaneci,.

Aparitie de senzatie la 54 de ani! Nadia Comaneci, mai decoltata ca niciodata

Nadia Comaneci a reusit sa isi mentina silueta chiar si dupa ce a renuntat la sport. Romanca a facut senzatie, recent, la un eveniment ce a avut loc in Germania. Fosta gimnasta si-a etalat silueta intr-o tinuta in.

Octavian Bellu, dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice a echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Octavian Bellu, fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, a declarat preconiza ca gimnastele vor rata calificarea la Jocurile Olimpice si a marturisit ca regreta implicarea timp de 4 luni.

Prima reactie dupa ratarea calificarii la JO. Nicolae Forminte: inca o data se adevereste proverbul conform caruia nu poti fi profet in propria tara. Vinovatia este colectiva

Dupa ce echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio a aparut si prima reactie in mediul online. Antrenorul Nicolae Forminte, fost coordonator al lotulu.

Nadia explica decaderea gimnasticii romanesti: comparatii teribile cu ce se intampla in Statele Unite si o solutie

Zeita de la Montreal a comentat, in premiera, ratarea calificarii echipei feminine la Jocurile Olimpice din 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )