Libnet.ro
UNICEF

21:15

Nadia Comaneci transmite un mesaj dur echipei feminine de gimnastica a Romaniei

ADPM ADPM,
Nadia Comaneci transmite un mesaj dur echipei feminine de gimnastica a Romaniei

Nadia Comaneci transmite un mesaj dur echipei feminine de gimnastica dupa ce romancele au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru prima oara in ultimii 46 de ani. Zeita de la Montreal spune ca era previzibil un asemenea dezastru si gimnastica din Romania mai are o sansa doar daca este reconstruita de la zero. continuă pe ADPM

Octavian Bellu, dupa esecul echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a declarat ca se astepta ca gimnastele sa rateze calificarea la Jocurile Olimpice si spune ca regreta ca s-a implicat timp de 4 luni in pregatirea lotului, relateaza agentia Mediafax.

Nadia Comaneci, despre ratarea calificarii echipei de gimnastica feminina la JO: A sosit momentul sa reconstruim de la zero

Lipsa antrenorilor si a cluburilor, baza de selectie scazuta si subfinantarea au fost enumerate de Nadia Comaneci ca fiind motivele principale pentru contraperformanta echipei de gimnastica feminina, care a ratat calificarea la Jocurile Olimpice pentru prima data in ultimii 48 de ani.

Octavian Bellu, dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice a echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Octavian Bellu, fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, a declarat preconiza ca gimnastele vor rata calificarea la Jocurile Olimpice si a marturisit ca regreta implicarea timp de 4 luni.

Zeita de la Montreal, show la Gala Oscarurilor din sportul mondial: Nadia Comaneci, 55 de ani, are o mobilitate de invidiat (FOTO)

Gimnastica romaneasca ramane totusi in istoria mondiala, in ciuda esecului de anul acesta, cand fetele nu au reusit sa se califice la Jocurile Olimpice de la Rio. Nadia Comaneci,.

Aparitie de senzatie la 54 de ani! Nadia Comaneci, mai decoltata ca niciodata

Nadia Comaneci a reusit sa isi mentina silueta chiar si dupa ce a renuntat la sport. Romanca a facut senzatie, recent, la un eveniment ce a avut loc in Germania. Fosta gimnasta si-a etalat silueta intr-o tinuta in.

7.000 de suceveni au protestat in semn de solidaritate pentru familia Bodnariu. Unchiul copiilor a avut un mesaj dur pentru autoritatile norvegiene

Circa 7. 000 de persoane s-au adunat astazi, incepand cu ora 12. 00, in centrul Sucevei, pentru a protesta fata de decizia autoritatilor de protectie a copilului din Norvegia de a le lua sotilor Bodnariu cei cinci copii. Unchiul celor cinci copii, Gheorghe Bodnariu, a transmis un mesaj dur autoritatilor norvegiene.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )