Libnet.ro
UNICEF

15:30

Nadia Comaneci, in lacrimi despre Cristian Topescu: A fost vocea vietii mele!

Antena3 Antena3,
Nadia Comaneci, in lacrimi despre Cristian Topescu: A fost vocea vietii mele!

Fosta campioana a gimnasticii romanesti, Nadia Comaneci a vorbit , marti, la Sinteza zilei despre ce a reprezentat Cristian Topescu pentru ea in anii de glorie, dar si in anii care au urmat dupa momentul. continuă pe Antena3

Din pacate, o veste trista! Este vorba despre Cristian Topescu. Fiica sa a facut anuntul DUREROS

Legendarul comentator sportiv Cristian Topescu se afla in continuare in stare extrem de grava la Spitalul Elias din Capitala unde a fost internat in urma cu cateva zile. Fiica acestuia, jurnalista Cristina.

Corneliu Vadim Tudor, mesaj remarcabil despre Cristian Topescu

Corneliu Vadim Tudor vorbea in 2015 despre cele sapte personaje pe care toate televiziunile din Romania le prezinta permanent. Politicianul spune ca ii este dor de emisiunile TVR din anii 70 unde lucrau.

Cristian Topescu si vocea de Zeccceeeee s-au stins. Moartea comentatorului sportiv care facea victorie din orice nfrngere. n comunismul rece

Cristian Topescu era comentator sportiv. Avea un dar rar: vocea. Da, vocea lui te ungea pe suflet. De ce era nevoie de asa ceva? Pentru ca era comunism si urat in viata noastra. Pentru ca sportul romanesc a fost plin de infrangeri.

Motivul pentru care Cristian Topescu a fost INTERZIS la TVR (VIDEO)

Romania isi plange cel mai mare comentator sportiv, Cristian Topescu, care a murit, marti, la varsta de 81 de ani. De-a lungul prestigioasei sale cariere, Topescu a comentat finalele CM de handbal 1970,.

Dumitru Graur: Cristian Topescu a fost un om de televiziune extraordinar

Comentatorul sportiv Dumitru Graur si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a lui Cristian Topescu. Este un moment greu prin care trecem si pe care il simtim cu totii. Disparitia lui Cristian.

Radu Tudor: Cristian Topescu a fost un om unic din toate punctele de vedere

Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena 3, afirma ca marele comentator Cristian Topescu a fost un om unic din toate punctele de vedere. imi pare atat de rau de disparitia lui.

Cristian Topescu a murit. Nadia Comaneci: Momentele de la Montreal nu au culoare fara vocea lui. Eu m-am simtit ca un copilas al lui

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

Tudor Barbu, reactie in lacrimi dupa moartea lui Cristian Topescu: Omul asta a fost primul care mi-a intins mana. A fost acolo cand Nadia a luat primul 10, a fost acolo cand... (VIDEO)

Tudor Barbu a avut o reactie extrem de emotionanta cand a aflat in direct, in timp ce modera emisiunea Se intampla acum!, ca a murit Cristian Topescu. Fostul comentator sportiv a incetat din.

BIOGRAFIE Cristian Topescu, vocea care a nsotit mii de transmisiuni sportive

Cristian Topescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute si apreciate voci de televiziune si radio, a dedicat peste patru decenii sportului romanesc, cu mii de transmisiuni directe, noteaza news. ro. Interzis de comunisti la finalul anilor 1980, el a comentat cele doua victorii mondiale ale nationalei masculine de handbal, noaptea magica din 1976 a Nadiei Comaneci de la Montreal si momentul in care trei romance au urcat pe podium la Sydney.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )