Libnet.ro
UNICEF

07:15

Radu Tudor: Cristian Topescu a fost un om unic din toate punctele de vedere

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Cristian Topescu a fost un om unic din toate punctele de vedere

Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena 3, afirma ca marele comentator Cristian Topescu a fost un om unic din toate punctele de vedere. imi pare atat de rau de disparitia lui. continuă pe Antena3

Cristian Topescu a incetat din viata

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu, in varsta de 81 de ani, a incetat din viata, astazi.

Motivul pentru care Cristian Topescu a fost INTERZIS la TVR (VIDEO)

Romania isi plange cel mai mare comentator sportiv, Cristian Topescu, care a murit, marti, la varsta de 81 de ani. De-a lungul prestigioasei sale cariere, Topescu a comentat finalele CM de handbal 1970,.

Nadia Comaneci, in lacrimi despre Cristian Topescu: A fost vocea vietii mele!

Fosta campioana a gimnasticii romanesti, Nadia Comaneci a vorbit , marti, la Sinteza zilei despre ce a reprezentat Cristian Topescu pentru ea in anii de glorie, dar si in anii care au urmat dupa momentul.

Dumitru Graur: Cristian Topescu a fost un om de televiziune extraordinar

Comentatorul sportiv Dumitru Graur si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a lui Cristian Topescu. Este un moment greu prin care trecem si pe care il simtim cu totii. Disparitia lui Cristian.

Tudor Barbu, reactie in lacrimi dupa moartea lui Cristian Topescu: Omul asta a fost primul care mi-a intins mana. A fost acolo cand Nadia a luat primul 10, a fost acolo cand... (VIDEO)

Tudor Barbu a avut o reactie extrem de emotionanta cand a aflat in direct, in timp ce modera emisiunea Se intampla acum!, ca a murit Cristian Topescu. Fostul comentator sportiv a incetat din.

Cristian Topescu, despre care este cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor: Domnle, au fost trei

Intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani ziarului Adevarul, Cristian Topescu marturisea cine credea ca sunt, in opinia sa, cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile.

Romania il plange pe Cristian Topescu: Hagi, Nadia, Patzaichin, primele reactii. Curg mesaje din toate directiile

Cristian Topescu a prins generatii intregi de sportivi, motiv pentru care acum, cand s-a stins la 81 de ani, vestea disparitiei sale a provocat un val urias de tristete.

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

Cine a fost Cristian Topescu - BIOGRAFIE

Cristian Topescu n. 26 martie 1937, Bucuresti) a fost un comentator sportiv si politician roman. Este tatal prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu. in urma unui decret.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )