Libnet.ro
UNICEF

19:30

Motivul pentru care Cristian Topescu a fost INTERZIS la TVR (VIDEO)

B1 B1,
Motivul pentru care Cristian Topescu a fost INTERZIS la TVR (VIDEO)

Romania isi plange cel mai mare comentator sportiv, Cristian Topescu, care a murit, marti, la varsta de 81 de ani. De-a lungul prestigioasei sale cariere, Topescu a comentat finalele CM de handbal 1970,. continuă pe B1

Motivul pentru care un fermier i-a pus sutien unei vaci

O imagine publicata recent pe Twitter a starnit amuzamentul internautilor. Un fermier britanic a acoperit ugerul unui vaci cu un sutien, pentru ca vitelul sa suga si din tatele din spate. Vitelul nu.

Si-a violat fiica si alte doua adolescente. Motivul pentru care a facut acest lucru e incredibil

Un barbat din Spania si-a violat fiica de 15 ani si alte doua adolescente, pentru a le scapa de spiritele rele. Barbatul risca pana la 45 de ani de inchisoare pentru fapta sa. Spaniolu numit Javier G .

Dumitru Graur: Cristian Topescu a fost un om de televiziune extraordinar

Comentatorul sportiv Dumitru Graur si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a lui Cristian Topescu. Este un moment greu prin care trecem si pe care il simtim cu totii. Disparitia lui Cristian.

Nadia Comaneci, in lacrimi despre Cristian Topescu: A fost vocea vietii mele!

Fosta campioana a gimnasticii romanesti, Nadia Comaneci a vorbit , marti, la Sinteza zilei despre ce a reprezentat Cristian Topescu pentru ea in anii de glorie, dar si in anii care au urmat dupa momentul.

Radu Tudor: Cristian Topescu a fost un om unic din toate punctele de vedere

Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena 3, afirma ca marele comentator Cristian Topescu a fost un om unic din toate punctele de vedere. imi pare atat de rau de disparitia lui.

Motivul pentru carecamasile pentru barbati au nasturi pe dreapta, iar cele de dama pe stanga

Nasturiisunt cusuti pe partea dreapta la hainele pentru barbati si pe partea stanga la cele pentru femei. Aceasta diferenta dateaza inca din secolul XIII, cand au fost inventati primii nasturi.

Cristian Topescu a murit! De ce a fost interzis comentatorul de Elena Ceausescu

Cristian Topescu a murit! Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu a povestit un episod petrecut in 1983, in urma caruia a fost interzis de la microfonul Televiziunii Romane. Meciul dintre Suedia si Romania.

Trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu, vocea sportului romanesc, va fi depus joi, in Studioul 2 al TVR

Trupul marelui om de televiziune Cristian Topescu va fi depus joi, 17 mai, in Studioul 2 al Televiziunii Romane, in intervalul 11. 00, anunta postul public de televiziune.

Ce avere avea Cristian Topescu

Christel Topescu a completat, in octombrie 2017, declaratia de avere in calitate de membru al Consiliului de Administratie al TVR, din care reiese ce avere avea Cristian Topescu. Cei doi soti detineau un aparta.

Ce avere a lasat in urma sa Cristian Topescu

Christel Topescu a completat, in octombrie 2017, declaratia de avere in calitate de membru al Consiliului de Administratie al TVR, din care reiese ce avere avea Cristian Topescu. Cei doi soti detineau un aparta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )