Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nadia Comaneci, mesaj pentru Simona Halep, dupa infrangerea cu Serena Williams

Antena3 Antena3,
Nadia Comaneci, mesaj pentru Simona Halep, dupa infrangerea cu Serena Williams

Legendara gimnasta Nadia Comaneci a scris un mesaj de incurajare pentru Simona Halep, dupa ce jucatoarea de tenis in varsta de 23 de ani a pierdut finala de la Cincinnati in fata Serenei Williams, scor 3-6, 6-7. continuă pe Antena3

Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa turneul de la Cincinnati

Simona Halep a pierdut a 19-a finala a carierei. Romanca a fost aproape de un nou titlu WTA, la Cincinnati, insa a cedat in ultimul act al competitiei in fata Serenei Williams. Halep a inceput bine meciul, dar a.

Mesajul lui Lucian Bute pentru Simona Halep, la cateva ore inainte de finala cu Williams

Pugilistul Lucian Bute si-a manifestat, duminica, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, sustinerea fata de jucatoarea de tenis Simona Halep, inaintea finalei turneului de la Cincinnati, in care.

Anuntul dureros facut de Simona Halep dupa calificarea in semifinale

Simona Halep a acuzat probleme medicale la ambele picioare in timpul meciului cu Anastasia Pavlyuchenkova din sferturile de finala de la Cincinnati, insa a continuat sa joace, scrie ziare. com. In urma cu scurt timp,.

Ce a facut Simona Halep, dupa victoria cu Petkovic. Fanii au fost in extaz

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, calificata in sferturile de finala la turneul de la Cincinnati, a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale,.

Turneul de la Cincinnati: Ce a declarat Simona Halep, dupa victoria din optimile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca nu stie cum a reusit sa se impuna in fata sportivei germane Andrea Petkovic, in intalnirea din optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dar a dorit foarte mult sa castige acest meci.

VICTORIE pentru Simona Halep, la Cincinnati. Romanca s-a CALIFICAT in sferturile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15. Astfel, sportiva romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati .

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep: Sper ca la noapte Pantera Neagra sa simta...

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj de incurajare pentru Simona Halep care ova intalni la noapte pe Serena Williams in finala turneului de la Cincinnati.

SIMONA HALEP-JELENA JANKOVIC LIVE. LOVITURA CRUNTA pentru SIMONA HALEP cu cateva ore inainte de meciul cu Jelena Jankovic!

Presa americana nu-i da nicio sansa Simonei Halep inaintea semifinalei cu Jelena Jankovici din cadrul turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Jurnalistii americani de la portalul.

Simona Halep, prima reactie dupa esecul in fata lui Williams

Vreau sa multumesc sponsorilor, arbitrilor de scaun, publicului pentru ca m-a sustinut, am avut o galerie minunata toata saptamana, ma voi intoarce si la anul, a declarat Simona Halep, dupa infrangerea.

Simona Halep s-a retras de la New Haven: Am dureri

Simona Halep a luat o hotatare importanta pe termen scurt dupa finala pierduta in fata Serenei Williams la Cincinnati.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )