Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nae Caranfil a castigat cele mai importante premii la Gala Uniunii Cineastilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Nae Caranfil a castigat cele mai importante premii la Gala Uniunii Cineastilor din Romania

Marele castigator al Galei Uniunii Cineastilor din Romania UCIN) a fost desemnat filmul lui Nae Caranfil, Closer to the Moon, iar regizorul a primit si premiul categoriei Cea mai buna regie, in cadrul unei Gale desfasurate miercuri seara la Cinema Studio din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai importante strazi din oras va fi inchisa timp de trei luni

Restrictiile de trafic se vor lua pe trei segmente de timp si vor afecta in principal strada Traian, dar si intersectiile cu arterele Serei, Eroilor si Tecuci.

Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante secrete ale creierului. Cum ne putem antrena mintea sa vindece boli

Prof. dr. Leon Zagrean,seful Catedrei de Fiziologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, din Bucuresti si fondatorul primului laborator de Neurostiinte din Romania, vine la Adevarul Live de la ora 15. 00 sa ne explice cat de puternica este mintea umana si unde in creier este localizata capacitatea de vindecare a organismului.

Regizorul Nae Caranfil, castigatorul Marelui Premiu si al Trofeului Uniunii Cineastilor din Romania

Regizorul Nae Caranfil, cu filmul Closer to the Moon, este castigatorul Marelui Premiu si al Trofeului Uniunii Cineastilor din Romania, acordat pentru productiile cinematografice ale anului.

Toata lumea rade de ele! Rihanna si Sarah Jessica Parker, cele mai ironizate tinute de la MET Gala!

Desi au sperat sa ajunga in topurile celor mai bine imbracate vedete cu rochiile lor spectaculoase, Sarah Jessica Parker si Rihanna au ajuns de rasul lumii cu tinutele afisate la MET Gala 2015! .

Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto

Daca te-ai saturat de eternele filtre Instagram, poate ca ar fi cazul sa incerci si alte aplicatii de smartphone pentru editare foto. Noi am facut o selectie a celor mai bune dintre cele pe care le-am incercat deja. Exista filtre de Instagram si exista filtrele cu adevarat bune si captivante din VSCO. Este poate cel [] Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 10 cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram!

Antonia este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare, unde posteaza adesea poze inedite, spre bucuria fanilor ei! Iti prezentam astazi cateva dintre cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram! .

Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, darnoi le-am cautat pe cele mai interesante sivi le prezentamaici. Exista o tendinta a producatorilor de telefoane sa mentioneze permanent capacitatea unui telefon de a face poze sub apa, atunci cand este cazul. intr-adevar, sunt anumite modele care pot scoate cadre remarcabile sub apa, [] Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bizare hoteluri si localuri din Japonia: camerele pentru plans si cafeneaua pentru giugiuleala

Japonezii sunt renumiti pentru preferintele destul de neobisnuite care tin de cele mai diverse aspecte ale vietii de zi cu zi. Din aceasta categorie fac parte hotelurile si localurile cu tematici dintre cele mai ciudate.

Cele mai cool poze ale lui Smiley de pe Instagram!

Smiley este unul dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului, motiv pentru care, astazi, ADPM va propune sa va delectati cu cateva dintre cele mai cool fotografii postate de el, de-a lungul timpului, pe Instagram! .

Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone

Am selectat cateva dintre cele mai bune telefoane cu Windows Phone care merita cumparate pentru configuratia si performantele de care au dat dovada. Cele mai bune telefoane cu Windows Phonenu trebuie sa fie cele mai scumpe, dat fiind ca sistemul de operare este mai bine optimizat decat Android. Chiar daca Windows Store nu are la fel [] Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )