Libnet.ro
UNICEF

23:00

Top 10 cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram!

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram!

Antonia este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare, unde posteaza adesea poze inedite, spre bucuria fanilor ei! Iti prezentam astazi cateva dintre cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram! . continuă pe ADPM

Cele mai cool poze ale lui Smiley de pe Instagram!

Smiley este unul dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului, motiv pentru care, astazi, ADPM va propune sa va delectati cu cateva dintre cele mai cool fotografii postate de el, de-a lungul timpului, pe Instagram! .

GALERIE FOTO: TOP 10 cele mai populare jocuri GRATIS de strategie pentru Android

Jocurile de mobil reprezinta peste 90% din totalul de aplicatii din Google Play si Apple Store, iar piata se afla in continua expansiune. Exista jocuri de tip Action, Arcade, Puzzle, dar o categorie s-a diferentiat in ultimele luni si anume jocurile de tip strategie.

TOP 8 cele mai mari povesti de dragoste din istorie

Se spune ca dragostea este un camp de lupta, dar in unele cazuri dragostea chiar a provocat razboaie si durere, chiar schimband cursul istoriei. Oameni simpli, regi si regine, artisti sau filosofi, toti si-au.

Cele mai bizare hoteluri si localuri din Japonia: camerele pentru plans si cafeneaua pentru giugiuleala

Japonezii sunt renumiti pentru preferintele destul de neobisnuite care tin de cele mai diverse aspecte ale vietii de zi cu zi. Din aceasta categorie fac parte hotelurile si localurile cu tematici dintre cele mai ciudate.

Ce businessuri isi deschid romanii. Top 10 domenii de interes in 2015

Comertul cu ridicata si amanuntul inclusiv repararea autovehiculelor si motocicletelor), activitatile profesionale, stiintifice si tehnice si businessurile din constructii au fost domeniile cu cele mai multe afaceri infiintate in primele trei luni ale.

Cele mai bune meciuri de box. Mayweather si Paquiao nu intra in top. Acestea sunt partidele secolului

Daca partida dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao a dezamagit, istoria boxului ne-a oferit cateva partide memorabile. adevarul. ro propune sa ne amintim de cele mai bune meciuri de box, care chiar au meritat atentia a sute de milioane de oameni.

Autoarea Fifty Shades Of Grey a intrat in top 5 cei mai bogati autori britanici. Ce avere are

Autoarea trilogiei Fifty Shades Of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey , E. James, a intrat in top cinci cei mai bogati autori britanici.

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mari diferente dintre ratele de angajare ale barbatilor si ale femeilor

Diferenta dintre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor in Romania este una dintre cele mai mari din Uniunea Europeana, potrivit Eurostat. Datele oferite de biroul de statistica se refera la.

Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante secrete ale creierului. Cum ne putem antrena mintea sa vindece boli

Prof. dr. Leon Zagrean,seful Catedrei de Fiziologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, din Bucuresti si fondatorul primului laborator de Neurostiinte din Romania, vine la Adevarul Live de la ora 15. 00 sa ne explice cat de puternica este mintea umana si unde in creier este localizata capacitatea de vindecare a organismului.

Cele mai bune oferte de refinantare a creditelor de nevoi personale

Cele mai bune oferte de refinantare in lei a creditelor de nevoi personale ofera o DAE de sub 10% si conditii de imprumut asemanatoare. insa cand vorbim despre redefinirea conditiilor unui imprumut mai vechi, vigilenta trebuie sa vina mereu inaintea oportunitatii prezentate, scrie Adevarul Financiar.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )