Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nastase: Dodon este cea mai mare amenintare la adresa Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Nastase: Dodon este cea mai mare amenintare la adresa Republicii Moldova

Liderul PPDA, Andrei Nastase, este increzator ca actuala guvernare va fi data jos, dar sustine ca totul depinde cat de mult isi doreste acest lucru societatea. Totodata, Nastase considera ca presedintele Igor Dodon este cea mai mare amenintare la adresa Republicii Moldova, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Deputatul USR Claudiu Nasui: Pensiile militarilor si magistratilor, care au statut special, sunt 97% din pensiile speciale, solutia este plafonarea lor Ct este cea mai mare pensie din Romnia

Deputatul Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, spune ca solutia in cazul pensiilor speciale este plafonarea lor, pentru ca pensiile militarilor si magistratilor, care au un statut special, reprezinta 97% din total. Declaratiile lui Nasui vin dupa ce, luni, Raluca Turcan a spus ca PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia celor militare si ale magistratilor.

Coruptia din Romania, cea mai mare problema a companiilor: unde ne situam fata de UE

Romanii se confrunta in continuare cu un nivel ingrijorator de coruptie la nivel inalt, iar aceasta este cea mai dureroasa problema a companiilor. Potrivit unui sondaj Eurobarometru publicat.

Armata americana se pregateste de cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimul sfert de secol

Armata americana isi pregateste cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimii 25 de ani, prevazand sa-si suplimenteze contingentul cu 20. 000 de militari cu prilejul exercitiului Defender-Europe 20. Scopul este demonstrarea puterii militare in fata unor adversari precum Rusia, anunta comandantul Fortelor terestre americane in Europa, generalul Christopher Cavoli.

Salvati Copiii: Sud-estul tarii, in topul regiunilor cu cea mai mare rata de abandon scolar

La nivelul anului scolar 2017-2018, rata abandonului scolar la nivel national in invatamantul primar si gimnazial era de 1,7% aprox. 000 elevi). Cea mai mare rata a abandonului scolar s-a inregistrat in Regiunea Centru cu 2,6%, urmata de Regiunea Sud-Est, cu 2%, se arata intr-un comunicat, citat de Agepres, al Organizatiei Salvati Copiii.

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista .

Ea este cea mai tanara sefa de guvern din lume: cum a devenit premier la 34 de ani

Tanara din imaginile alaturate este cel mai tanar premier din lume, probabil din toate timpurile. Are doar 34 de ani, iar numele ei este Sanna Marin. intr-o victorie fara precedent pentru femeile tinere de pe intregul mapamond, Sanna Marin a fost numita in pozitia de prim-ministru al Finlandei. Se vehicula de cateva zile aceasta posibilitate, .

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Compania Nissan ar putea primi a doua cea mai mare amenda din Japonia pe motiv ca ar fi mintit

Organismul de supraveghere a pietei de capital din Japonia a recomandat amendarea cu 22 de milioane de dolari a gigantului Nissan din cauza evaziunii fiscale a fostului presedinte ale companiei, Carlos Ghosn,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )