Libnet.ro
UNICEF

17:45

Nastase: Traian Basescu a dus in derizoriu CSAT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nastase: Traian Basescu a dus in derizoriu CSAT

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, ieri seara, ca presedintele Traian Basescu a dus in derizoriu Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocand o sedinta la care nu s-a luat nicio decizie. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Nastase: Traian Basescu a dus CSAT in derizoriu, a vrut sa arate ca el este seful

Adrian Nastase, invitat la emisiunea QA de la Antena 3, comenteaza razboiul rece care pare sa fi reinceput intre premier si presedinte, dar si alte subiecte de larg interes.

Traian Basescu si membrii CSAT, in sedinta pe tema privatizarii CFR Marfa: Lipsesc Victor Ponta si Varujan Vosganian

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit vineri, la Palatul Cotroceni, iar subiectul este privatizarea CFR Marfa. Decizia de convocarea a CSAT a stat la baza unor noi atacuri intre cele doua Palate. Atat.

Traian Basescu si membrii CSAT, in sedinta pe tema privatizarii CFR Marfa: Victor Ponta si Varujan Vosganian au absentat

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit vineri, la Palatul Cotroceni, iar subiectul a fost privatizarea CFR Marfa. Decizia de convocarea a CSAT a stat la baza unor noi atacuri intre cele doua Palate. Atat.

Madalin Voicu, despre decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

Madalin Voicu a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv, decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa, la o zi dupa ce Victor Ponta a intrat in concediu. Conform.

CSAT, convocat de urgenta, vineri, de Traian Basescu, pe tema CFR Marfa.

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, care mentioneaza ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitarea a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului in legatura cu HG din 24 iulie privind CFR Marfa, transmite Mediafax. Sedinta CSAT este convocata pentru vienri, la ora 11. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a .

Basescu convoaca vineri CSAT, pe tema CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, mentionand ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitare a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului.

Basescu vrea sedinta CSAT pentru CFR Marfa, urgent

Traian Basescu a anuntat convocarea de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii CSAT), pentru privatizarea CFR Marfa, potrivit unui comunicat de presa al presedintiei.

Basescu vrea sedinta CSAT pentru CFR Marfa, urgent

Update 09:00: Guvernul a anuntat ca nu a cerut convocarea de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru a se discuta privatizarea CFR Marfa, sustinand ca presedintele Traian Basescu a fortat aceasta masura, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Guvernului Romaniei.

Basescu vrea sedinta CSAT pentru CFR Marfa, urgent

Update 12:20: Sedinta CSAT s-a incheiat Sedinta CSAT, convocata de presedintele Traian Basescu, s-a incheiat. Membrii Guvernului prezenti la intalnire au plecat de la Palatul Cotroceni.

Radu Tudor, despre culisele puterii: Dorinta lui Traian Basescu este sa nu se dea aviz pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, pe tema CFR Marfa, vineri, la ora 11. Jurnalistul Radu Tudor, realizator Punctul De intalnire, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )