Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATALIA INTOTERO: Este inacceptabil ca romanii din Germania sa fie supusi discriminarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NATALIA INTOTERO: Este inacceptabil ca romanii din Germania sa fie supusi discriminarii

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Natalia Intotero, si-a exprimat ingrijorarea legata de faptul ca in Germania, politia le cere hotelierilor sa anunte daca in hoteluri sunt cazati cetateni romani. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, reactie pe situatia din Leipzig: Este inacceptabil ca romanii din Germania sa fie supusi unei asemenea forme de discriminare

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni a avut miercuri seara o prima reactie privind situatia grava de discriminare din Germania unde in timpul pregatirilor pentru Festivalul Highfield, care are loc anual.

Premierul Italiei a demisionat. Cum vor fi afectati romanii din Peninsula

Premierul Italiei a demisionat. Giuseppe Conte si-a prezentat demisia, marti, inainte de motiunea de cenzura venita ca urmare a tensiunilor din coalitia guvernamentala. Situatia din Italia i-ar putea afecta pe romanii aflati in Peninsula, in cazul in care noul premier ar veni cu masuri dure in ceea ce priveste imigrantii. Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a .

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, despre cum sunt tratati romanii in Germania: Este inacceptabil sa fim supusi unei asemenea forme de discriminare

Natalia Elena Intotero, ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, a afirmat ca atitudinea politiei din Leipzig care a cerut hotelierilor sa anunte, weekendul trecut in timpul unui festival heavy-metal, daca au cazati turisti romani, este inacceptabila si ca romanii din Germania sau cei care calatoresc in Germania nu trebuie sa fie supusi unei asemenea forme de discriminare.

STUDIUL REPATRIOT: Jumatate dintre romanii din diaspora vor sa se intoarca acasa

Coruptia - principalul motiv care ii tine pe romani peste granita * Dragos Anastasiu: Romanii si mai ales conducatorii nostri trebuie sa arate diasporei respect; niciun cetatean nu ar trebui sa petreaca mai mult de 15 minute la granita sau la vot Aproape jumatate dintre romanii plecati sa lucreze in aste tari mai exact 47%) vor sa se intoarca acasa, arata rezultatele celui mai recent studiu despre diaspora romaneasca. Cercetarea a fost comandata de RePatriot un proiect al Romanian Business Leaders - RBL) si realizata de Open-I Research, aceasta adresandu-se unui esantion de 1810 romani din tari precum Spania, Italia, Marea Britanie, Irlanda, Germania, SUA, Franta, Canada, Austria, Norvegia, Belgia.

RePatriot: Aproape jumatate dintre romanii din diaspora vor sa se intoarca acasa. Numarul lor, in scadere fata de 2017

Aproape jumatate 47%) dintre romanii care traiesc in strainatate vor sa se intoarca acasa, potrivit celui mai recent studiu despre diaspora romaneasca, comandat de RePatriot, un proiect de repatriere prin antreprenoriat al Fundatiei Romanian Business.

Atac armat intr-un bar din Germania

Un incident armat a avut loc in orasul Magdeburg din estul Germaniei la primele ore ale zilei de mar.

Romanii din Diaspora pot evita cozile la vot

Aproape 18. 000 de alegatori romani din Diaspora s-au inregistrat online pe portalul www. votstrainata.

Istoricul Marius Oprea: Traian Basescu este Petrov. Nimic din ce a spus sau a mimat ca face, nu mai rezista

IstoriculMarius Opreareactioneaza la dezvaluirile despre colaborarea lui TraianBasescucu Securitatea. in Apuseni, unde am fost cu fiul meu, am reusit sa-mi stric parte din vacan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )