Libnet.ro
UNICEF

12:16

NATO: Criza din Ucraina ameninta securitatea in intreaga zona euro-atlantica

Antena3 Antena3,
NATO: Criza din Ucraina ameninta securitatea in intreaga zona euro-atlantica

Criza din Ucraina constituie o amenintare pentru securitatea mondiala si trebuie sa fie solutionata, au atras atentia, marti, premierul japonez, Shinzo Abe, si secretarul general al NATO, Anders Fogh. continuă pe Antena3

Ponta: Bani suplimentari, alocati Armatei. Criza din Ucraina, dezbatuta in urmatoarea sedinta a CSAT

Criza din Ucraina va fi dezbatuta in urmatoarea sedinta a CSAT, cand se va stabili strategia Romaniei fata de conflictul izbucnit la granita NATO. Premierul Victor Ponta a anuntat ca inca de luni ca.

Turistii straini evita Rusia: criza din Ucraina a provocat o scadere drastica a rezervarilor

Criza din Ucraina a provocat o scadere drastica a rezervarilor turistice in Rusia din partea turistilor americani, europeni, dar si a celor din Asia, care de regula sunt indiferenti la tensiunile politice din jurul statului rus, relateaza Wall Street.

Criza din Ucraina, o lovitura puternica data turismului din Rusia

Criza din Ucraina a provocat o scadere drastica a rezervarilor turistice in Rusia din partea turistilor americani, europeni, dar si a celor din Asia, informeaza Wall Street Journal. Conform purtatorului de.

Seful OSCE va efectua o vizita la Moscova, pe 7 mai, pentru a discuta despre criza din Ucraina

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Didier Burkhalter, se va deplasa, pe 7 mai, la Moscova, pentru a incerca sa reduca tensiunile legate de criza din Ucraina, a anuntat duminica Kremlinul.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Reuniune importanta la Viena/ Ministrul de Interne: Peste 30 de separatisti au fost ucisi/ Rusia trimite mai multe submarine si nave in Marea Neagra

Ministrul de interne ucrainean, Arsen Avakov, a declarat marti ca peste 30 de separatisti pro-rusi au fost ucisi in luptele recente de la Slaviansk. Parlamentul ucrainean se intruneste cu usile inchise marti la Kiev, iar Viena va fi in centrul unei reuniuni pe tema crizei ucrainene. ---Ora 11. 10: Ministrul de externe britanic, William Hague, a acuzat Moscova, la Viena, ca vrea sa impiedice alegerile din 25 mai din Ucraina. Ora 10. 55: Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a anuntat, potrivit Interfax, ca Rusia trimite in Marea Neagra noi submarine, precum si nave de suprafata de noua generatie, anul acesta. Ora 09. 50: Toate zborurile pe aeroportul din Donetsk au fost anulate. Vezi in articol desfasurarea evenimentelor de marti in Ucraina.

Criza din Ucraina amana nunta lui Hayden Panettiere

Tensiunile din Ucraina pun sub semnul intrebarii nunta lui Hayden Panettiere. Vedeta din Nashville a amanat ceremonia, din cauza crizei.

Ponta: Daca Basescu nu convoaca CSAT pe criza din Ucraina, il convocam noi luni

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, ca in situatia in care presedintele Traian Basescu nu va convoca CSAT pentru analizarea crizei din Ucraina, atunci convocarea va fi facuta de el, in calitate de vicepresedinte, si ceilalti ministri membri ai acestei structuri, in cursul zilei de luni.

Criza din Ucraina. Serviciul de securitate ucrainean: Revolta din Odessa, planuita si finantata din afara/ La Kramatorsk au loc lupte

Serviciul de securitate ucrainean SBU) a afirmat sambata ca grupari militare ilegale din regiunea separatista moldoveana Transnistria si grupari ruse au lucrat impreuna pentru a instiga la violente in cursul manifestatiilor din orasul port Odessa, in sudul Ucrainei, transmite Reuters. Ora 13. 50 Seful Centrului antiterorist din Ucraina a declarat sambata ca au loc lupte violente in orasul din estul tarii Kramatorsk.

LIVETEXT Criza din Ucraina. Serviciul de securitate ucrainean: Revolta din Odesa, planuita si finantata din afara/ La Kramatorsk au loc lupte / UE cere o ancheta independnta asupra violentelor de la Odesa

Grupari militare ilegale din regiunea separatista moldoveana Transnistria si grupari ruse au actionat impreuna pentru a instiga la violente in cursul manifestatiilor din orasul port Odessa, in sudul Ucrainei, a afirmat sambata Serviciul de securitate ucrainean SBU). Peste 130 de persoane au fost retinute dupa ce zeci de oameni au fost ucisi, vineri, la Odessa, intr-un incendiu si in ciocnirile de strada izbucnite intre grupurile de manifestanti pro-rusi si cei sustinatori ai guvernului de la Kiev. Intre timp, autoritatile ucrainene au informat ca operatiunile impotriva separatistilor pro-rusi din estul industrial al tarii au continuat, in zorii zilei de sambata, in apropiere de orasul Kramatorsk. Vezi in articol desfasurarea evenimentelor de sambata-------------Ora 20:12 Seful diplomatiei ruse si presedintele OSCE se pun de acord asupra necesitatii de a indeplini in totatlitate Acordul de la Geneva asupra UcraineiOra 19:16 UE cere o ancheta independenta asupra violentelor de la OdesaOra 18:07 Rusia aplauda eliberarea observatorilor OSCE, un act ce arata curajul si umanitatea aparatorilor orasului SlavianskOra 17:17 Kerry ii cere lui Lavrov ca Rusia sa retraga sprijinul acordat separatistilorOra 14. 40 Fortele ucrainene au recapturat sediul Serviciului de securitate din orasul Kramatorsk, care se afla sub controlul insurgentilor, a anuntat sambata Ministerul ucrainean de InterneOra 13. 50 Seful Centrului antiterorist din Ucraina a declarat sambata ca au loc lupte violente in orasul din estul tarii Kramatorsk.

Criza din Ucraina: Ministrul de Interne: Peste 30 de separatisti au fost ucisi/ Rusia trimite mai multe submarine si nave in Marea Neagra

Ministrul de interne ucrainean, Arsen Avakov, a declarat marti ca peste 30 de separatisti pro-rusi au fost ucisi in luptele recente de la Slaviansk. Parlamentul ucrainean se intruneste cu usile inchise marti la Kiev, iar Viena va fi in centrul unei reuniuni pe tema crizei ucrainene. ---Ora 23. 50 Rusia va aloca 1,75 miliarde de euro pentru consolidarea flotei sale de la Marea Neagra Ora 23. 35 Rusia a intensificat zborurile militare in largul coastelor SUA si in zona Asia-PacificOra 20:20 SUA se declara ingrijorate de eforturile depuse de gruparile pro-ruse pentru a organiza un fals referendum in 11 maiOra 19:45 Economia Rusiei va intra in recesiune in trimestrul doi - oficial din ministerul rus al FinantelorOra 17. 20: OSCE a cerut la Viena un armistitiu pentru organizarea alegerilor prezidentiale. Ora 16. 30: Ministrul german de Externe, Steinmeier: Suntem doar la cativa pasi de o confruntare militara in Ucraina Ora 14. 30: Serghei Lavrov: Ar fi nepotrivit sa organizezi alegeri in Ucraina, in timp ce armata este indreptata impotriva civililor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )