Libnet.ro
UNICEF

21:15

NATO este in stare de moarte cerebrala

Adevărul Adevărul,
NATO este in stare de moarte cerebrala

Niciodata nu s-a mai spus asa ceva in intreaga istorie a Aliantei din care facem si noi parte. Niciodata nu si-ar fi imaginat cineva sa auda aceste remarci teribile, nu din partea vreunuia dintre competitorii mai noi sau mai vechi ai suprematiei de securitate din spatiul euro-atlantic, ci chiar din partea unui membru fondator NATO. continuă pe Adevărul

Emmanuel Macron, anunt surprinzator despre NATO: Este in moarte cerebrala

Presedintele francez Emmanuel Macron sustine ca suntem pe punctul de a asista la moartea cerebrala a NATO, explicandu-si opinia prin dezangajarea SUA si comportamentul Turciei, stat membru al Aliantei.

UPDATE Emmanuel Macron pledeaza din nou pentru redeschiderea dialogului strategic cu Rusia: NATO este in moarte cerebrala Ce va fi Articolul 5 maine?

Ceea ce traim este moartea cerebrala a NATO, a declarat presedintele francez Emmanuel Macron pentru saptamanalul The Economist, invocand dezangajarea americana si comportamentul Turciei, membra a Aliantei, scrie AFP.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, considera ca NATO este in moarte cerebrala

Presedintele francez Emmanuel Macron sustine ca suntem pe punctul de a asista la moartea cerebrala a NATO, explicandu-si opinia prin dezangajarea SUA si comportamentul Turciei, stat membru al Aliantei Nord-Atlantice, relateaza AFP.

Macron considera ca NATO se afla in moarte cerebrala

Ceea ce suntem pe cale sa traim este moartea cerebrala a NATO, a declarat Emmanuel Macron saptamanalului The Economist, pentru editia de vineri, explicand aceasta moarte prin dezangajarea americana fata de aliati NATO si comportamentul Turciei, membra a Aliantei Nord-Atlanctice, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )