Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Emmanuel Macron pledeaza din nou pentru redeschiderea dialogului strategic cu Rusia: NATO este in moarte cerebrala Ce va fi Articolul 5 maine?

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Emmanuel Macron pledeaza din nou pentru redeschiderea dialogului strategic cu Rusia: NATO este in moarte cerebrala Ce va fi Articolul 5 maine?

Ceea ce traim este moartea cerebrala a NATO, a declarat presedintele francez Emmanuel Macron pentru saptamanalul The Economist, invocand dezangajarea americana si comportamentul Turciei, membra a Aliantei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Emmanuel Macron: Suntem pe punctul de a asista la MOARTEA CEREBRALA a NATO. Liderul francez vrea redeschiderea unui dialog strategic cu Rusia

Presedintele francez Emmanuel Macron a facut o declaratie socanta despre starea in care se afla Alianta Nord-Atlantica. Liderul de la Palatul Elysee a afirmat, in editia de joi a saptamanalului The Econo.

Moscova saluta cuvintele de aur ale lui Emmanuel Macron, care a invocat moartea cerebrala a NATO

Rusia a salutat joi vorbele sincere ale presedintelui francez Emmanuel Macron, care a invocat moartea cerebrala a NATO intr-un interviu pentru saptamanalul britanic The Economist, scrie AFP.

Emmanuel Macron avertizeaza: Uniunea Europeana VA DISPAREA daca nu va fi gandita ca o putere mondiala. Nu dramatizez, sunt lucid

Presedintele francez Emmanuel Macron a avut, joi, un discurs extrem de critic la adresa NATO si UE. Macron a afirmat ca este convins ca Uniunea Europeana va disparea daca nu va fi gandita ca o putere.

Emmanuel Macron: Rusia nu are alta alegere decat un parteneriat cu Europa Nu cred ca Vladimir Putin are intentia sa devina vasalul Chinei

Presedintele francez Emmanuel Macron crede ca Rusia nu are alta alternativa decat un parteneriat cu Europa, in conditiile in care, considera el, Vladimir Putin nu are intentia sa devina vasalul Chinei iar modelul rusesc actual nu este sustenabil, scrie AFP.

Emmanuel Macron, anunt surprinzator despre NATO: Este in moarte cerebrala

Presedintele francez Emmanuel Macron sustine ca suntem pe punctul de a asista la moartea cerebrala a NATO, explicandu-si opinia prin dezangajarea SUA si comportamentul Turciei, stat membru al Aliantei.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, considera ca NATO este in moarte cerebrala

Presedintele francez Emmanuel Macron sustine ca suntem pe punctul de a asista la moartea cerebrala a NATO, explicandu-si opinia prin dezangajarea SUA si comportamentul Turciei, stat membru al Aliantei Nord-Atlantice, relateaza AFP.

Criticat pentru cuvintele adresate Simonei Halep, Darren Cahill raspunde: Cred ca as face-o din nou daca as fi nevoit

Darren Cahill a schimbat putin discursul la unul dintre on-court coaching-urile din timpul partidei cu Karolina Pliskova, motiv pentru care si-a atras critici. Chestionat despre acest episod mai putin intalnit in timpul colaborarii cu Simona Halep, antrenorul australian a replicat: Cred ca as face-o din nou daca as fi nevoit. Nu este un moment placut pentru niciun antrenor, dar nu cred ca am avut de ales, daca voiam sa-mi fac meseria bine.

Christina Aguilera s-a ingrasat din nou. Iata cum a aparut recent pe scena

In ultimii 10 ani, Christina Aguilera s-a confruntat de mai multe ori cu problemele legate de greutate, iar mai nou se pare ca a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Iata cum a aparut recent pe scena! .

Richard Gere va fi din nou tata, la 70 de ani. Sotia care a nascut acum cateva luni, din nou gravida. Cati ani are

Richard Gere este dovada vie ca varsta nu te poate opri. Cunoscutul actor va devenit din nou tata, la varsta de 70 de ani. Sotia sa este insarcinata cu al doilea copil al cuplului, la doar 9 luni de cand a nascut un baietel. Richard Gere, tata la 70 de ani Bucurie imensa in familia .

Meghan Markle, din nou gravida? Ce a dat-o de gol pe sotia Printului Harry

Desi au trecut doar sase luni de cand a devenit mamica, Meghan Markle ar fi din nou insarcinata. Ce a dat-o de gol pe sotia Printului Harry? Meghan Markle este din nou gravida? Meghan Markle s-a casatorit cu Printul Harry pe 19 mai 2018, iar ceremonia a avut loc in capela St. George din Windsor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )