Libnet.ro
UNICEF

17:16

Emmanuel Macron, anunt surprinzator despre NATO: Este in moarte cerebrala

Antena3 Antena3,
Emmanuel Macron, anunt surprinzator despre NATO: Este in moarte cerebrala

Presedintele francez Emmanuel Macron sustine ca suntem pe punctul de a asista la moartea cerebrala a NATO, explicandu-si opinia prin dezangajarea SUA si comportamentul Turciei, stat membru al Aliantei. continuă pe Antena3

UPDATE Emmanuel Macron pledeaza din nou pentru redeschiderea dialogului strategic cu Rusia: NATO este in moarte cerebrala Ce va fi Articolul 5 maine?

Ceea ce traim este moartea cerebrala a NATO, a declarat presedintele francez Emmanuel Macron pentru saptamanalul The Economist, invocand dezangajarea americana si comportamentul Turciei, membra a Aliantei, scrie AFP.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, considera ca NATO este in moarte cerebrala

Presedintele francez Emmanuel Macron sustine ca suntem pe punctul de a asista la moartea cerebrala a NATO, explicandu-si opinia prin dezangajarea SUA si comportamentul Turciei, stat membru al Aliantei Nord-Atlantice, relateaza AFP.

Emmanuel Macron: Suntem pe punctul de a asista la MOARTEA CEREBRALA a NATO. Liderul francez vrea redeschiderea unui dialog strategic cu Rusia

Presedintele francez Emmanuel Macron a facut o declaratie socanta despre starea in care se afla Alianta Nord-Atlantica. Liderul de la Palatul Elysee a afirmat, in editia de joi a saptamanalului The Econo.

Merkel nu impartaseste viziunea lui Macron despre NATO

Potrivit sefei executivului german, Emmanuel Macron a folosit termeni radicali, punct de vedere .

Emmanuel Macron avertizeaza: Uniunea Europeana VA DISPAREA daca nu va fi gandita ca o putere mondiala. Nu dramatizez, sunt lucid

Presedintele francez Emmanuel Macron a avut, joi, un discurs extrem de critic la adresa NATO si UE. Macron a afirmat ca este convins ca Uniunea Europeana va disparea daca nu va fi gandita ca o putere.

Moscova saluta cuvintele de aur ale lui Emmanuel Macron, care a invocat moartea cerebrala a NATO

Rusia a salutat joi vorbele sincere ale presedintelui francez Emmanuel Macron, care a invocat moartea cerebrala a NATO intr-un interviu pentru saptamanalul britanic The Economist, scrie AFP.

Emmanuel Macron: Rusia nu are alta alegere decat un parteneriat cu Europa Nu cred ca Vladimir Putin are intentia sa devina vasalul Chinei

Presedintele francez Emmanuel Macron crede ca Rusia nu are alta alternativa decat un parteneriat cu Europa, in conditiile in care, considera el, Vladimir Putin nu are intentia sa devina vasalul Chinei iar modelul rusesc actual nu este sustenabil, scrie AFP.

Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii. Ce se intampla cu cresterea promisa

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, in Guvernul Orban, a facut un anunt despre salariile bugetarilor. Aceasta a dezbatut si masura propusa in fostul guvern PSD, cu privire la majorarea salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii Noul ministru al Muncii a fost de parere ca aceasta .

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

NATO este in stare de moarte cerebrala

Niciodata nu s-a mai spus asa ceva in intreaga istorie a Aliantei din care facem si noi parte. Niciodata nu si-ar fi imaginat cineva sa auda aceste remarci teribile, nu din partea vreunuia dintre competitorii mai noi sau mai vechi ai suprematiei de securitate din spatiul euro-atlantic, ci chiar din partea unui membru fondator NATO.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )