Libnet.ro
UNICEF

16:30

NATO a facut anuntul care vizeaza Romania direct. Ce vor face in tara noastra

Playtech Playtech,
NATO a facut anuntul care vizeaza Romania direct. Ce vor face in tara noastra

Conform presei elene, NATO se pregateste de constructia unei conducte strategice in aceasta zona a lumii. Conform informatiilor constructia ar incepe chiar din Grecia si s-ar extinde pana pe teritoriul Romaniei. NATO spune ca viitoare conducta ar servi atat Greciei, cat si Bulgariei si Romaniei. Oficialii au mai declart ca va fi construita ca parte . continuă pe Playtech

Carmen de la Salciua a facut anuntul care i-a uimit pe fani: Facem un copil sa ne lege mai mult!

Carmen de la Salciua a surprins cu un anunt care a creat valva in jurul ei. intrebata ce parere are despre posibilitatea ca aparitia unui copil sa lege persoanele implicate mai mult, celebra manelista a dat cartile pe fata. Carmen de la Salciua, declaratii despre copil. I-a uimit pe fani Carmen de la Salciua comunica .

Margherita de la Clejani a facut anuntul de care fanii ei se temeau: Nu mai fac asta

Dupa toate controversele din jurul sau, Margherita de la Clejani a decis ca trebuie sa porneasca pe un drum nou. Fiica celebrilor lautari Viorica si Ionita a facut un anunt surprinzator. Margherita de la Clejani, anunt surprinzator pentru familie si fani Margherita Morningstar, asa cum se intituleaza pe Instagram, a facut un anunt care, pe .

Autoritatile au facut anuntul. in ce spitale vor ajunge cele 10.000 de doze de vaccin anti-Covid-19. Vezi lista completa

Romania asteapta sa primeasca in cateva zile primele 10. 000 de doze de vaccin anti-covid-19. Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 a anuntat ca vaccinurile vor fi distribuite catre zece spitale COVID-19 din toata tara. Prima transa care ar trebui sa soseasca in curand va fi folosita pentru cadrele medicale din spitalele .

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, .

Se intampla chiar acum la granita cu Ungaria. Politia Romana a facut anuntul azi

In aceasta dimineata romanii care vroiau sa iasa din tara pe la granita cu Ungaria au avut de asteptat. Au aparut cateva probleme pe ambele sensuri, de intrare si de iesire din Romania, la granita de vest. Sistemul informatic a cazut Conform unui comunicat de de Politia de frontiera Oradea, in aceasta dimineata cei care .

Cum ne intoarcem la o viata normala in 2021. Un medic cunoscut a facut anuntul categoric

Un medic cunoscut a facut anuntul categoric despre cum ne intoarcem la o viata normala in 2021. Ce ar trebui sa facem pentru a ne putea bucura din nou de libertatea pierduta, cititi in articolul de mai jos. Cum am putea reveni la viata de dinaninte de coronavirus. Un medic a facut anuntul Un medic .

Institutul Cantacuzino a facut anuntul mult asteptat de toti romanii. Ce scot la vanzare de maine

Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino a lansat, in 30 noiembrie 2020, primul lot al produsului munomodulator OROSTIM-HV. La eveniment a fost prezent si Ludovic Orban. Cateva zile mai tarziu, jurnalistii surprindeau cozi de oameni in fata institutiei, in asteptarea produsului emis de centrul de cercetare. Multe dintre persoanele care stateau la rand aveau credinta .

Se baga bani pe card! Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni

Conform unei statistici recente, in Bucuresti sunt aproximativ 145. 000 de persoane incadrate la cazuri sociale cu dizabilitati. Multi dintre ei sunt institutionalizati, altii nu. Ceea ce este cert ca toti acesti oameni au nevoie de bani, mai ales in aceasta perioada. Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a facut un anunt important pentru aceasta categorie .

Doliu in familia X Factor. Cantareata a facut anuntul trist: As fi vrut sa fi fost un vis

Olga Verbitchi, castigatoarea sezonului 6 de la X Factor trece acum prin momente grele, in familia ei s-a intamplat o mare tragedie. Bunicul artistei a incetat din viata, iar aceasta este in stare de soc de cand a primit vestea. Pe pagina ei de socializare tanara a izbucnit in plans. Doliu in familia X Factor .

Mihai Daraban: Initiativa CCIR care vizeaza valorificarea transportului maritim prin Canalul Suez poate avea un impact semnificativ asupra economiilor

Initiativa Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), lansata in toamna anului 2020, care vizeaza valorificarea transportului maritim prin Canalul Suez, prin stabilirea preturilor preferentiale pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )