Libnet.ro
UNICEF

11:00

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Playtech Playtech,
Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, . continuă pe Playtech

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta in romana si in engleza. La ce foloseste

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta, pe hartie sau in format electronic, in limba romana si in limba engleza. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, sustine ca acesta nu este un pasaport epidemiologic, ci un document medico-legal in care se va preciza seria si lotul vaccinului, precum si alte date tehnice.

Klaus Iohannis, decizie istorica. E prima data in 6 ani cand face asta

Presedintele Klaus Iohannis merge intr-o vizita oficiala la Chisinau in Republica Moldova. Seful statului roman il va intalni pe presedintele ales, Maia Sandu. Este pentru prima data in 6 ani cand Klaus Iohannis face asta Klaus Iohannis merge in Republica Moldova in semn de sustinere a presedintelui ales, Maia Sandu. Sefii de stat se vor .

Klaus Iohannis: Imediat dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare Din ianuarie ar putea veni minim 100.000 de doze saptamanal Vaccinarea populatiei generale, in primavara Restrictiile, in vigoare de sarbatori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a efectuat vinerio vizita laCentrul national de stocare a vaccinurilor COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara.

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant. Coincidenta sau nu, presedintele, la scurt timp dupa ce a primit cadoul de la liderul AUR, a iesit la impadurit. Klaus Iohannis a luat in serios cadoul de la George Simion? Ce a facut presedintele dupa ce .

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv. iCCJ a respins ieri o plangere impotriva deciziei Parchetului de a clasa dosarul deschis ca urmare a denuntului facut de Lumea Justitiei referitor la casele situate in Sibiu ale presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, lovitura pentru cei care l-au acuzat ca si-a .

Ce cadou i-a facut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui ii va aduce lauda romanilor

Ieri au avut loc intalnirile Presedintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au esuat. Fiecare dintre partidele participante la intalniri au venit cu proprii candidati pentru functia de Prim-Ministru. Liderul aliantei AUR, George Simion a fost si el prezent la Palatul Cotroceni, dar si in acest caz negocierea a fost .

Romanii care vin din Italia de sarbatori nu mai trebuie sa stea in carantina

Guvernul a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care se intorc din aceste tari trebuie sa intre in izolare. De pe lista tarilor cu risc epidemiologic a fost scoasa Italia, romanii care se intorc in tara de sarbatori nu mai sunt obligati sa stea in carantina sau izolare. Autoritatile precizeaza ca masura se aplica imediat.

Klaus Iohannis: Nu vreau sa avem discutii in contradictoriu si daunatoare dupa formarea Guvernului Ca Presedinte, astept sa se formeze o majoritate si sa imi propuna un nume (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost intrebat miercuri daca a intervenit in negocierile pentru formarea Guvernului si care crede ca este solutia potrivita pentru depasirea impasului. Partidele de.

Klaus Iohannis: Restrictiile raman in vigoare si de Craciun si de Anul Nou, insa aceste restrictii nu sunt facultative, sunt obligatorii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri la vizita pe care a facut-o la Institutul Cantacuzino, ca totul este bine organizat, la modul practic, nu teoretic, in vederea inceperii vaccinarii. Seful statului a adaugat ca desi spera ca populatia sa se mobilizeze si sa se vaccineze pentru ca pana in vara sa putem scapa de pandemie.

Dosarul caselor din Sibiu ale lui Klaus Iohannis, clasat definitiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri o plangere impotriva deciziei Parchetului de a clasa dosarul deschis ca urmare a denuntului facut de Lumea Justitiei referitor la casele din Sibiu ale presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului si sotia sa au fost reclamati ca ar fi refuzat sa restituie statului peste 300. 000 de euro, bani proveniti din inchirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobandit ilegal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )