Libnet.ro
UNICEF

15:45

NATO a nceput n Norvegia cele mai ample manevre militare dupa Razboiul Rece / Angajamentul Statelor Unite pentru Articolul 5 e solid ca o stnca (amiral)

Hotnews Hotnews,
 NATO a nceput n Norvegia cele mai ample manevre militare dupa Razboiul Rece / Angajamentul Statelor Unite pentru Articolul 5 e solid ca o stnca (amiral)

NATO a lansat joi in Norvegia cele mai ample manevre militare de la sfarsitul Razboiului Rece, o dovada a atasamentului solid ca o stanca al Statelor Unite pentru apararea colectiva, in fata unei Rusii care a denuntat un exercitiu antirusesc, scrie AFP. continuă pe Hotnews

NATO efectueaza n Norvegia cele mai mari manevre militare de la sfrsitul Razboiului Rece: 50.000 de soldati, 10.000 de vehicule, 250 de aeronave si 60 de nave, inclusiv un portavion

Circa 50. 000 de soldati, sprijiniti de mijloace tehnice considerabile, incep joi in Norvegia cele mai mari manevre ale NATO de la sfarsitul Razboiului Rece, o demonstratie de forta care irita Rusia vecina, scrie AFP.

NATO isi arata muschii in fata Rusiei in cele mai vaste manevre militare de la sfarsitul Razboiului Rece

NATO incepe joi, in Norvegia, cele mai vaste manevre militare de la sfartitul Razboiului Rece - o modalitate de a-i aminti Rusiei solidaritatea aliatilor, in pofida unor indoieli insuflate de Donald Trump, relateaza AFP.

NATO, cele mai mari manevre de la sfarsitul Razboiului Rece. Mesajul transmis Rusiei

NATO da startul in aceasta joi in Norvegia celor mai vaste manevre militare de la sfarsitul Razboiului Rece, un mod de a aminti Rusiei solidaritatea Aliatilor in ciuda indoielilor insuflate de presedintele.

NATO isi arata muschii Rusiei prin vaste manevre militare

NATO incepe astazi in Norvegia, cele mai vaste manevre militare de la sfartitul Razboiului Rece - o modalitate de a-i aminti Rusiei solidaritatea aliatilor, in pofida unor indoieli insuflate de Donald Trump, relateaza AFP.

INFOGRAFIE Cele mai mari manevre NATO: primele victime

Patru militari americani, ce participau la exercitiul Trident Juncture 18, au fost raniti in Norvegia, in urma coliziunii in care au fost implicte patru vehicule.

Cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Zeci de mii de soldati NATO se pregatesc in Norvegia

Cele mai ample exercitii militare NATO de la sfarsitul Razboiului Rece au loc in aceste zile in Norvegia. Exercitiul Trident Juncture 18, care se va derula pana in 7 noiembrie, vizeaza antrenarea Aliantei.

Educatia n Estonia. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate din Europa la testele PISA, desi salariile profesorilor sunt mici

Rezultatele elevilor din Estonia sunt cele mai bune din Europa si printre cele mai bune din intreaga lume, conform testelor PISA. Dar care este reteta pentru acest succes? Estonia s-a transformat dintr-o tara ex-sovietica saraca intr-o economie europeana de varf in care saracia nu iti stabileste destinul in educatie. Mai mult de o treime dintre elevii estonieni din medii socioeconomice scazute se numara printre cei mai performanti la testele PISA.

FOTO Cele mai frumoase lacuri glaciare din Retezat. Cum arata sanctuarul naturii inainte de venirea iernii

Lacurile glaciare si cele mai inalte varfuri din Masivul Retezat isi intampina oaspetii intr-o atmosfera de vis, in ultimele zile de toamna.

Estonia da lectii Europei la EDUCATIE. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate la testele PISA

Estonia, de la o tara ex-sovietica la cea mai performata tara din Europa la EDUCATIE. Profesorii au salarii mici, dar elevii au obtinut cele mai bubne rezultate la testele PISA Estonia face un salt urias la.

Medici specialisti din Viena prezinta la Iasi cele mai moderne metode de tratament oncologic

Unul dintre cele mai mari spitale private din Austria organizeaza in Iasi un seminar oncologic gratuit dedicat pacientilor romani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )