Libnet.ro
UNICEF

17:00

NATO, propusa la Premiul Nobel pentru Pace din 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NATO, propusa la Premiul Nobel pentru Pace din 2020

Un ales norvegian a propus NATO - cea mai mare alianta militara din istorie - la Premiul Nobel pentru Pace in 2020, in pofida disensiunilor intre americani, francezi si turci, relateaza AFP, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

NATO - propusa la Premiul Nobel pentru Pace din 2020

Un ales norvegian a propus NATO - cea mai mare alianta militara din istorie - la Premiul Nobel pentru Pace in 2020, in pofida disensiunilor intre americani, francezi si turci.

NATO, propusa la Premiul Nobel pentru Pace. Cine este autorul propunerii si cum o motiveaza

Un ales norvegian a propus NATO - cea mai mare alianta militara din istorie - la Premiul Nobel pentru Pace in 2020, in pofida disensiunilor intre americani, francezi si turci, relateaza AFP.

Simona Halep si Bianca Andreescu au primit aceeasi nota pentru anul 2019. Ce le asteapta din 2020

Simona Halep a primit nota 9 la finalul sezonului 2019 din partea italienilor de la OK Tennis. Aceeasi nota a primit-o si sportiva canadiana de origine romana Bianca Andreescu. Singura nota de 10 a fost primita de liderul mondial al ierarhiei feminine, Ashleigh Barty. Simona Halep si Bianca Andreescu au primit nota 9 pentru sezonul .

Copa America isi schimba formatul. Cum arata grupele editiei din 2020

Doua grupe de cate sase echipe fiecare vor alcatui tabloul Copei America din 2020, competitie care se va desfasura in aceeasi perioada cu EURO 2020, intre 12 iunie si 12 iulie.

SE DA A DOUA PENSIE! Este OFICIAL! VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Ar urma sa primeasca o a doua pensie. Sute de mii de romaniar.

Kinga Sebestyen a devenit speaker motivational pentru tinerii din Oradea

Kinga Sebestyen a devenit speaker motivational pentru tinerii din Oradea, carora le-a vorbit deschis despre experienta sa de viata, invatandu-i sa se bucure de succes, dar sa-si imbratiseze totodata si esecurile! .

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca. Iar atunci cruntul.

COMISIA DE BUGET: Jurnalistii, scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii si drepturi de autor

Comisia de buget-finante a dat, marti, un raport suplimentar de admitere a unei propuneri legislative pentru completarea Codului fiscal, potrivit careia jurnalistii si tehnicienii in radiodifuziune si televiziune sa fie scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii, asimilate salariilor si din drepturile de proprietate intelectuala.

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat marti presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP.

DONALD TRUMP: Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat, marti, presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )