Libnet.ro
UNICEF

20:15

NATO vrea sa ofere contracte firmelor din Romania. Ce domenii sunt vizate

România Liberă România Liberă,
NATO vrea sa ofere contracte firmelor din Romania. Ce domenii sunt vizate

Agentia NATO de Sprijin si Achizitii a anuntat ca doreste sa ofere contracte firmelor din Romania, pentru livrarea de produse si servicii necesare Aliantei Atlantice. continuă pe România Liberă

Grupul italian Calzedonia deschide primul magazin Tezenis din Romania, in urma unei investitii de aproape 400.000 de euro

Grupul italian Calzedonia, care mai detine in Romania brandul de lenjerie Intimissimi, a inaugurat primul magazin Tezenis din Romania, in AFI Palace Cotroceni, in urma unei investitii de aproximativ 400. 000 de euro.

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

FOTO+VIDEO Fetita de 4 ani, ascunsa de bunica sub o patura intr-un microbuz, pentru a iesi ilegal din Romania

Pentru ca nu avea actele legale pentru a iesi din Romania, o femeie din Bustrita Nasaud si. a ascuns nepoata in varsta de 4 ani sub o patura, intr-un microbuz.

Toyota recheama in service aproape 4.800 masini RAV4 din Romania deoarece bancheta spate poate reteza centura de siguranta

SUV-ul Toyota RAV este vizat de o rechemare in service deoarece cadrul banchetei pentru pasagerii din spate are o forma necorespunzatoare si poate reteza centurile de siguranta. Sunt vizate in total 4. 774 masini din Romania, a anuntat producatorul auto japonez.

Cea mai moderna maternitate din Romania, inaugurata in Bucuresti cu peste 12 mil. euro

Cea mai moderna maternitate din Romania, Unitatea de asistenta materno-fetala de excelenta, a fost inaugurata la Spitalul Clinic de Obstretica si Ginecologie Polizu, scrie Mediafax .

Veste trista de la cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu este Ziua Internationala a Femeii. Nu vreau sa acord interviuri. Eu am probleme cu scoala, cu fetita, nu vreau nici sa vorbesc si nici nu vreau sa fiu .

Cea mai sexy mamica din Romania in 2016, desemnata la Neata cu Razvan si Dani - VIDEO

Ana Furtuna a castigat titlul de Cea mai sexy mamica din Romania 2016, marti dimineata, la Neata cu Razvan si Dani. Horia Brenciu, care a facut parte din juriu, a precizat ca motivatiile juriului au.

Companiile din Romania, pe lista celor atacate de retele de criminalitate cibernetica: o bresa de securitate le poate compromite oricand business planul

Servicii de telecomunicatii si companii din Romania au cazut victime amenintarilor avansate persistente APT) operate de grupari de criminalitate cibernetica, conform unei investigatii derulate de specialistii in securitate cibernetica ai companiei Bitdefender, in colaborare cu servicii de informatii de pe plan local si international. Dezvaluirile de la finele anului 2015 publicate in investigatia APT28, o calatorie in sustragerea de informatii guvernamentale au aratat ca unele dintre victime au putut fi identificate analizand informatii stocate pe serverul principal supus investigatiei, acestea continand urme ale furtului de date din continutul e-mail-urilor.

Business Report: Recensamantul bogatilor. Cati romani au devenit milionari in ultimul an; Bancile din Romania sunt de doua ori mai profitabile decat bancile din UE; SIF Transilvania propune distribuirea ca dividende a 57,9 milioane de lei

Un milion de barili de petrol vor ajunge in Romania. Monte Toledo a devenit primul petrolier care a livrat Europei titei iranian, de la mijlocul anului. Numarul de locuinte finalizate a crescut cu peste 10% anul trecut. Numarul locuintelor finalizate anul trecut a crescut cu 10,39% fata de 2014.

Fabulos. Locul din Romania unde pensionarii au inceput sa invete engleza

Pensionarii din Botosani au dezvoltat o adevarata pasiune pentru limba lui Shakespeare. Acestia participa constinciosi la cursuri de engleza organizate de Biblioteca Judeteana la cererea localnicilor de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )