Libnet.ro
UNICEF

01:05

Naughty Boy a lansat videoclipul piesei Think About It feat. Wiz Khalifa Ella Eyre!

Devorator Monden Devorator Monden,
Naughty Boy a lansat videoclipul piesei Think About It feat. Wiz Khalifa Ella Eyre!

DJ-ul si producatorul britanic care in acest an a lansat megahitul La La La este pregatit sa dea lovitura cu un nou single, intitulat Think About It, o super colaborare cu rapperul Wiz Khalifa si cantareata Ella Eyre. Pe 30 octombrie Naughty Boy a incarcat pe contul sau de Vevo si videoclipul oficial al noului . continuă pe Devorator Monden

Boyzone au lansat videoclipul piesei Love Will Save The Day!

Keith Duffy, Mikey Graham, Ronan Keating si Shane Lynch, membrii actuali ai celebrei formatii Boyzone, au lansat acum putin timp clipul oficial al celui mai nou single, intitulat Love Will Save The Day, care va fi inclus pe viitorul album al grupului, BZ20, ce va fi lansat pe 25 noiembrie. Noul clip Boyzone se remarca .

Geri Halliwell a lansat videoclipul piesei Half Of Me!

Fosta membra Spice Girls revine in atentia publicului cu cel mai nou clip al sau, primul in sapte ani de zile, cel pentru single-ul Half Of Me. Piesa va fi inclusa pe viitorul album al artistei, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit, ce este asteptat sa se lanseze cel mai devreme la sfarsitul .

DJ Khaled a lansat clipul piesei I Feel Like Pac/I Feel Like Biggie feat. Rick Ross, Meek Mill, T.I., Swizz Beatz Diddy!

O noua lunga colaborare de pe recentul album al lui DJ Khaled, intitulat Suffering From Success, beneficiaza de un clip oficial. I Feel Like Pac/I Feel Like Biggie este o piesa care aduce un omagiu rapperilor 2Pac si The Notorious B. , doua dintre cele mai mari nume hip-hop din istorie. I Feel Like Pac/I Feel .

Demi Lovato va lansa videoclipul piesei Let It Go pe 1 noiembrie!

Let It Go, cea mai noua piesa marca Demi Lovato, reprezinta tema principala a filmului Frozen, produs de Walt Disney Animation Studios si Walt Disney Pictures, acesta urmand a fi lansat pe 27 noiembrie. Filmul este o combinatie de musical, fantastic, comedie si drama. Piesa interpretata de Demi Lovato va fi inclusa pe soundtrackul filmului .

HOT! Justin Timberlake, batut de Riley Keough in videoclipul piesei TKO!

Noul single al cantaretului american este extras de pe cel mai recent album al sau, intitulat The 20/20 Experience: 2 of 2, care a fost lansat la sfarsitul lunii septembrie. TKO, cel de-al doilea single oficial de pe material, este produs de bunul prieten si colaborator al lui Justin, Timbaland. Piesa beneficiaza de un clip .

HOT! Fly Project lanseaza videoclipul piesei Toca Toca!

Baietii de la Fly Project lanseaza astazi videoclipul piesei Toca Toca, filmat pe acoperisul Rin Grand Hotel si realizat de regizorul Alex Ceausu impreuna cu echipa de productie Ador Media. Toata lumea s-a distrat la filmari, am uitat ca avem de filmat si ne-am comportat ca la un concert normal, ne mai aminteam de asta .

FOTO VIDEO 9 lucruri captivante despre videoclipul piesei Thriller al lui Michael Jackson

Videoclipul Thriller, al lui Michael Jackson, a fost lansat in urma cu aproape 30 de ani, pe 2 decembrie 1983. Regizorul John Landis a facut din single-ul extras de pe albumul cu acelasi nume un filmulet de groaza de 14 minute, care i-a permis artistului sa-si etaleze fanteziile legate de filmele cu monstri. De Halloween, Rolling Stone a publicat o serie de lucruri inedite despre unul dintre cele mai mari hituri ale muzicii moderne.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )