Libnet.ro
UNICEF

11:45

nca un ministru paraseste Cabinetul May din cauza Brexit-ului. Numarul demisionarilor ajunge la 14

Hotnews Hotnews,
 nca un ministru paraseste Cabinetul May din cauza Brexit-ului. Numarul demisionarilor ajunge la 14

Conservatorul George Eustice a demisionat din functia de ministru al agriculturii din cauza promisiunii facute de premierul Theresa May parlamentarilor britanici potrivit careia acestia vor putea vota pentru amanarea Brexit-ului in cazul in care nu aproba acordul convenit de ea cu liderii de la Bruxelles. continuă pe Hotnews

DIN CAUZA BREXIT: inca un ministru paraseste Cabinetul May

Numarul doi la Ministerul britanic al Agriculturii, George Eustice, a demisionat astazi, invocand atitudinea Guvernului, care nu mai exclude o amanare a Brexitului, relateaza Reuters.

O companie importanta britanica isi muta o parte a operatiunilor in Romania din cauza Brexitului

Furnizorul de subansamble auto, Delphi Technologies, va transfera la Iasi o parte a activitatii sale a fabricii din Sudbury, Marea Britanie, datorita costurilor mai mici, relateazaDigi24. Pe cale de.

Brexit: inca un ministru paraseste Cabinetul May. Numarul demisionarilor ajunge la 14

Ministrul agriculturii, conservatorul George Eustice, a demisionat din functia din cauza promisiunii facute de premierul Theresa May parlamentarilor britanici potrivit careia acestia vor putea vota pentru amanarea.

Metroul circula cu ntrziere pe Magistrala 1 cu 3 din cauza unor defectiuni tehnice

Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfasoara miercuri cu o intarziere de pana la patru minute fata de intervalul normal de succedare, din cauza unui deranjament tehnic, transmite Mediafax.

VIDEO Meci ncheiat prematur n Suedia din cauza spectacolului pirotehnic din tribune (Goteborg vs GAIS)

Goteborg si GAIS s-au intalnit, luni, intr-o partida din Cupa Suediei, incheiata prematur, din cauza incidentelor provocate de fanii echipei gazda.

Tarifele de distributie a energiei vor creste din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri/ Efecte: facturi mai mari la electricitate pentru consumatorii industriali si scumpiri la diferite produse

Efectele negative ale OUG 114/2018 incep sa isi faca aparitia in zona de energie. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) intentioneaza sa majoreze cu aproximativ 2,5% tarifele de distributie a energiei electrice, din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri. Mai departe, aceasta majorare se va vedea cel mai mult in facturile consumatorilor industriali, cele mai afectate fiind IMM-urile. Pentru a rezista pe piata, consumatorii industriali vor scumpi ceea ce produc. in final, cei care vor avea cel mai mult de suferit sunt persoanele cu venituri mici.

Un membru al Guvernului britanic a demisionat din cauza Brexit

Secretarul de stat britanic pentru agricultura, George Eustice, a demisionat joi, dupa ce premierul Theresa May a admis o posibila amanare a Brexitului, transmite agentia EFE. intr-o.

DNA ramne fara sefi n doua sectii importante din cauza Ordonantei care modifica legile justitiei. Conducerea Directiei avertizeaza Guvernul ca activitatea DNA va fi blocata si cere abrogarea OUG 7

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au respins joi, plangerile DNA fata de hotararile de incetare a delegarii pentru sefii a doua sectii importante din cadrul Directiei, ca efect al Ordonantei de modificare a legilor justitiei, care interzice delegarile in functie. Conducerea DNA anunta ca a avertizat Guvernul ca se va ajunge la blocarea activitatii DNA si ca i-a cerut premierului si ministrului Justitiei abrogarea Ordonantei de Urgenta 7.

Comisia Europeana: Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie, care va afecta semnificativ solvabilitatea si profitabilitatea bancilor si va inrautati situatia acelora mai.

Raportul de tara al CE: Comisia Europeana vorbeste despre 'iesirea probabila de pe piata' a unor fonduri de pensii din Pilonul II din cauza OUG 114

Comisia Europeana avertizeaza in raportul de tara ca modificarile aduse n. a de OUG 114/2018) fac ca mediul de lucru pentru administratorii fondurilor de pensii sa fie foarte imprevizibil, le afecteaza rezultatele financiare si sporesc probabilitatea de iesire a acestora de pe piata. Iesirea probabila de pe piata a unor fonduri de pensii din cauza masurilor recent adoptate ar putea priva economia romaneasca de o potentiala sursa de finantare pentru investitii, limitand astfel dezvoltarea in continuare a pietei de capital, care, in prezent, este mai curand mica si nedezvoltata, atentioneaza Executivul European.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )