Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tarifele de distributie a energiei vor creste din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri/ Efecte: facturi mai mari la electricitate pentru consumatorii industriali si scumpiri la diferite produse

Hotnews Hotnews,
 Tarifele de distributie a energiei vor creste din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri/ Efecte: facturi mai mari la electricitate pentru consumatorii industriali si scumpiri la diferite produse

Efectele negative ale OUG 114/2018 incep sa isi faca aparitia in zona de energie. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) intentioneaza sa majoreze cu aproximativ 2,5% tarifele de distributie a energiei electrice, din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri. Mai departe, aceasta majorare se va vedea cel mai mult in facturile consumatorilor industriali, cele mai afectate fiind IMM-urile. Pentru a rezista pe piata, consumatorii industriali vor scumpi ceea ce produc. in final, cei care vor avea cel mai mult de suferit sunt persoanele cu venituri mici. continuă pe Hotnews

Ryanair si Wizz Air, amendate din cauza taxei pe bagaje

Ryanair si Wizz Air, cele doua companii low-cost care si-au modificat anul trecut aproape in oglinda politica de bagaje, au fost amendate cu 3 milioane de euro, din cauza taxelor impuse pasagerilor pentru bagaje, practica despre care Consiliul Concurentei din Italia spune ca ar fi inselatoare.

Ludovic Orban: Daca alocatiile nu vor creste de la 1 martie va fi vina Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, dupa ce Iohannis a sesizat la CCR Legea bugetului de stat, ca Guvernul va fi vinovat daca alocatiile pentru copii nu se vor majora de la 1 martie, deoarece Executivul a conditionat majorarea alocatiilor cu intrarea in vigoare a Legii bugetului.

Studiu global: Vanzarile de smartphone-uri vor creste si in 2019, dar lipsa de inovatii isi spune cuvantul

Cu o cota de piata de 44%, smartphone-urile, telefoanele mobile si wearables inca reprezinta principalul motor de crestere intr-o piata a bunurilor de folosinta indelungata de 1,2 trilioane de dolari. Desi cererea globala pentru smartphone a scazut cu 3% in 2018 la 1,44 de miliarde de unitati, vanzarile raman pe val si au ajuns la 522 de miliarde dolari. Aceste concluzii sunt lansate de GfK cu ocazia Mobile World Congress 2019 din Barcelona.

Accidente in lant din cauza unor soferi care s-au urcat bauti la volan. Sunt cinci victime

Cinci oameni au ajuns la spital si trei masini au fost distruse dupa ce doi soferi s-au urcat bauti la volan. S-a intamplat intr-o comuna din Arges si in Constanta. in ambele cazuri cei vinovati s-au ales cu.

nca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 149

Medicii au constatat inca un deces cauzat de gripa, fiind vorba de un barbat de 39 de ani din judetul Prahova, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica. Numarul deceselor a ajuns astfel la 149.

Vremea a facut ravagii in Bucuresti. Tramvaie blocate si copaci cazuti pe masini, din cauza vantului - FOTO

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca in intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de interventii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucuresti siIlfov. Au fost 44 de cazuri in.

DIN CAUZA MODIFICARII LEGILOR JUSTITIEI PRIN OUG: Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea in semn de protest

Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea cu publicul pana la intrunirea tuturor adunarilor generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public, respectiv 27 februarie.

Darius Vlcov: Bancile nu vor pleca din Romnia; vor avea n continuare profit cu 20-30% peste media UE

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila pe probleme economice, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat media Uniunii Europene, ci doar cu 20-30 de procente mai mare dupa aplicarea prevederilor OUG 114/2018, noteaza Agerpres.

Darius Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania. Profitul va fi cu 20-30% peste media UE

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )