Libnet.ro
UNICEF

00:07

Metroul circula cu ntrziere pe Magistrala 1 cu 3 din cauza unor defectiuni tehnice

Hotnews Hotnews,
 Metroul circula cu ntrziere pe Magistrala 1 cu 3 din cauza unor defectiuni tehnice

Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfasoara miercuri cu o intarziere de pana la patru minute fata de intervalul normal de succedare, din cauza unui deranjament tehnic, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Accidente in lant din cauza unor soferi care s-au urcat bauti la volan. Sunt cinci victime

Cinci oameni au ajuns la spital si trei masini au fost distruse dupa ce doi soferi s-au urcat bauti la volan. S-a intamplat intr-o comuna din Arges si in Constanta. in ambele cazuri cei vinovati s-au ales cu.

HAOS la METROU: Se circula cu dificultate din cauza unor PROBLEME TEHNICE. Care sunt magistralele afectate

Circulatia la metrou se desfasoara cu dificultate miercuri dimineata, din cauza unor probleme tehnice, informeaza Stiripesurse. ro. Trenurile care circula pe magistralele 1 si 3 ajung cu intarziere in.

VIDEO Meci ncheiat prematur n Suedia din cauza spectacolului pirotehnic din tribune (Goteborg vs GAIS)

Goteborg si GAIS s-au intalnit, luni, intr-o partida din Cupa Suediei, incheiata prematur, din cauza incidentelor provocate de fanii echipei gazda.

Tarifele de distributie a energiei vor creste din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri/ Efecte: facturi mai mari la electricitate pentru consumatorii industriali si scumpiri la diferite produse

Efectele negative ale OUG 114/2018 incep sa isi faca aparitia in zona de energie. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) intentioneaza sa majoreze cu aproximativ 2,5% tarifele de distributie a energiei electrice, din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri. Mai departe, aceasta majorare se va vedea cel mai mult in facturile consumatorilor industriali, cele mai afectate fiind IMM-urile. Pentru a rezista pe piata, consumatorii industriali vor scumpi ceea ce produc. in final, cei care vor avea cel mai mult de suferit sunt persoanele cu venituri mici.

Raportul de tara al CE: Comisia Europeana vorbeste despre 'iesirea probabila de pe piata' a unor fonduri de pensii din Pilonul II din cauza OUG 114

Comisia Europeana avertizeaza in raportul de tara ca modificarile aduse n. a de OUG 114/2018) fac ca mediul de lucru pentru administratorii fondurilor de pensii sa fie foarte imprevizibil, le afecteaza rezultatele financiare si sporesc probabilitatea de iesire a acestora de pe piata. Iesirea probabila de pe piata a unor fonduri de pensii din cauza masurilor recent adoptate ar putea priva economia romaneasca de o potentiala sursa de finantare pentru investitii, limitand astfel dezvoltarea in continuare a pietei de capital, care, in prezent, este mai curand mica si nedezvoltata, atentioneaza Executivul European.

Reclame retrase de pe YouTube din cauza continutului ofensator

Incalcarea unor principii poate duce la diminuarea castigurilor. AT and T si-a retras publicitatea de pe YouTube, pentru a doua oara in doi ani, dupa ce o revista a relatat ca platforma de continut video a afisat reclamele alaturi de imagini care prezentau exploatarea unor copii.

Comisia Europeana: Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie, care va afecta semnificativ solvabilitatea si profitabilitatea bancilor si va inrautati situatia acelora mai.

INSP: 157 de persoane au murit din cauza gripei

Inca doua persoane au murit de gripa, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 157.

O companie importanta britanica isi muta o parte a operatiunilor in Romania din cauza Brexitului

Furnizorul de subansamble auto, Delphi Technologies, va transfera la Iasi o parte a activitatii sale a fabricii din Sudbury, Marea Britanie, datorita costurilor mai mici, relateazaDigi24. Pe cale de.

Reactia administratorilor de pensii private la acuzatiile lui Vlcov si Teodorovici: Randamentul investitiilor a scazut n premiera la sfrsitul lui 2018, tocmai din cauza OUG 114

Castigul net obtinut de companiile care gestioneaza cele 10,2 miliarde de euro pentru cei peste 7 milioane de romani care contribuie la Pilonul II de pensii a fost de peste 1,5 miliarde de euro, la finele anului 2018, suma care este neta de toate comisioanele de administrare percepute, a precizat marti Asociatia care reprezinta cei 7 administratori de pensii private din Romania. Acuzati de Darius Valcov si de Eugen Teodorovici ca in ultimii doi ani ar fi obtinut randamente sub inflatie, administratorii spun ca 2018 a fost singurul an de la infiintarea Pilonului II cand randamentul a fost sub rata inflatiei, unul din principalele motive fiind tocmai OUG 114.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )