Libnet.ro
UNICEF

17:30

Neamt: Minora de 16 ani, disparuta de 4 zile din centrul unde era institutionalizata

Hotnews Hotnews,
 Neamt: Minora de 16 ani, disparuta de 4 zile din centrul unde era institutionalizata

O minora in varsta de 16 ani, institutionalizata in Complexul de servicii Ion Creanga din Piatra-Neamt, a disparut de pe data de 27 iulie, potrivit unei sesizari facuta la IPJ Neamt de reprezentantul centrului, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Adolescenta de 16 ani disparuta de acasa in urma cu aproape o saptamana, gasita de politisti

O adolescenta in varsta de 16 ani, care a plecat in urma cu aproape o saptamana de la domiciliu, a fost gasita de politisti, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie IJP) Vrancea. Potrivit.

Galati: Minora de 14 ani disparuta de acasa de doua zile a fost gasita de politisti

Minora de 14 ani, din comuna Sendreni, care a plecat de acasa in urma cu doua zile si nu a mai reven.

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, afirma ca initial politistii i-au spus ca fiica ei putea fi plecata cu un Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei este majora si ar putea fi plecata cu un iubit, cu un.

Pustiul de 16 ani care a castigat 3 milioane de dolari din Fortnite

Pe 28 iulie 2019 s-a incheiat Cupa Mondiala de Fortnite pe care au vazut-o peste 2 milioane de oameni. Un pusti de 16 ani a cistigat marele premiu de 3 milioane de dolari. Este evident pentru.

O copila de 13 ani disparuta de acasa noaptea trecuta a fost gasita de politisti intr-o masina, impreuna cu doi barbati. Ce suspiciuni au oamenii legii

Fata plecase luni seara de acasa, in urma unor certuri cu mama ei. in operatiunile de cautare au fost implicati 15 politisti, 5 jandarmi, 5 pompieri si un caine de urma. Deoarece exista suspiciuni ca fata ar fi putut ajunge la o retea de traficanti de persoane, cei doi barbati in compania carora a fost gasita au fost dusi la audieri la sediul IPJ Vrancea.

Adolescenta de 14 ani, disparuta in Botosani! Cine a vazut-o pe Ionela-Gina sa sune imediat la 112

O adolescenta de 14 ani din Botosani a fost data disparuta pe 23 iulie. Ionela-Gina era imbracata in blugi si bluza de trening. Daca ati vazut aceasta tanara sau cunoasteti date despre ea, anun?.

Tanarul de 19 ani a intrat in casa adolescentei de 16 ani si a luat-o cu forta. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Un tanar de 19 ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, duminica, dupa ce a patruns in locuinta parintilor unei adolescente de 16 ani prin spargerea unui geam, i-a lovit pe fratii acesteia si, prin.

O tanara dupa ani de zile rupe tacerea: Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca. Si nu s-a oprit ... asta a vrut el, asta a obtinut

O tanara si-a facut curajul si a marturisit un episod cumplit dupa ani de zile. La varsta de 32 de ani, tanara nu a mai suportat si a rupt tacerea. Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca.

O tanara rupe tacerea dupa ani de zile : Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca. Si nu s-a oprit ... asta a vrut el, asta a obtinut

O tanara si-a facut curajul si a marturisit un episod cumplit dupa ani de zile. La varsta de 32 de ani, tanara nu a mai suportat si a rupt tacerea. Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca.

Adolescenta de 16 ani snopita in bataie de fostul iubit. Victima a ajuns in spital

O tanara a fost transportata la Urgente dupa ce a fost batuta de fostul iubit, in varsta de 20 de ani. Politistii au emis un ordin de protectie impotriva agresorului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )