Libnet.ro
UNICEF

09:00

Va fi necesar sa importam mai multe gaze de la Gazprom, in aceasta iarna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Va fi necesar sa importam mai multe gaze de la Gazprom, in aceasta iarna

Stocul de gaze inmagazinate pentru iarna 2017-2018 este, la ora actuala, cel mai mic din ultimii patru-cinci ani, in conditiile in care consumul de gaze din Romania a crescut cu 7-8% in ultimul an, a declarat Ion Sterian, directorul general al Transgaz, in cadrul audierilor din Comisia parlamentara de ancheta a activitatii ANRE, precizand ca, la iarna, va fi necesar sa importam de la Gazprom, o cantitate de gaze mai mare decat anul trecut, circa cu 30% mai mult ca sa nu intrerupem consumatorii. continuă pe Ziarul Bursa

Transgaz avertizeaza! Avem cel mai mic stoc de gaze din ultimii 5 ani. Vom importa si mai multe gaze la iarna

Directorul general al Transgaz, Ion Sterian, a declarat, joi, in Comisia parlamentara de ancheta a activitatii ANRE, ca stocul pentru iarna 2017-2018 este cel mai mic din ultimii cinci ani, in conditiile in care consumul de gaze a crescut, afirmand ca vom importa o cantitate mai mare gaze.

Facturi mai mari la gaze, pentru romani. Scumpirile, din aceasta iarna

Vom plati mai mult pentru gazele consumate in aceasta iarna. Avertismentul vine de la oficialii companiei care se ocupa de transportul gazelor naturale. Acestia spun ca rezervele din depozite sunt.

Romania are asigurate stocurile de gaze naturale pentru iarna

Tara noastra are asigurate stocurile de gaze naturale pentru iarna, iar aprovizionarea consumatorilor cu gaze va fi realizata in conditii normale si cu respectarea standardelor tehnice, conform programului stabilit de Guvern, precizeaza Ministerul Energiei, prin intermediul unui comunicat de presa.

Scene de groaza la Londra. Un autobuz a intrat din plin in mai multe masini

Un autobuz londonez a fost filmat in timp ce intra in mai multe masini in estul capitalei londoneze incluzand un automobil cu un bebelus inauntru, scrie metro. co. uk Pasagerii autobuzul.

Un barbat de 40 de ani a fost retinut dupa accidentul grav din Bucuresti, in care o femeie a murit si mai multe masini au ars

Un barbat a fost retinut, fiind implicat in accidentul petrecut marti seara, 7 noiembrie, in Sectorul 2 din Bucuresti. O persoana a murit, alta a fost ranita si mai multe autoturisme au fost cuprinse de incendiu.

Tanar retinut dupa ce a condus fara permis de mai multe ori

Un tanar de 25 de ani, din comuna Vagiulesti, a fost retinut dupa ce a fost prins de mai multe ori fara permis la volanul autoturismului.

Mi-au OTRAVIT sotia! Un celebru actor da in judecata mai multe companii de medicamente (FOTO)

Un celebru actor da in judecata mai multe companii de medicamente pentru ca i-ar fi otravit sotia. Razboiul a pornit dupa ce femeia a depistat ca sufera de artitra.

Aramco a atribuit contracte de 4,5 miliarde dolari unor companii din mai multe continente

Grupul saudit Aramco a atribuit ieri contracte in valoare de 4,5 miliarde de dolari unor companii din Europa, Statele Unite, China si Emiratele Arabe Unite, pentru lucrari de inginerie si constructii necesare dezvoltarii unor proiecte de petrol si gaze, care au rolul, in mare parte, de crestere a productiei de gaze, potrivit Reuters.

Agentia de Mediu cere unui combinat din Banat sa reduca poluarea. Garda a amendat deja societatea dupa ce locuitorii au facut mai multe reclamatii

Zeci de locuitori ai Resitei reclama ca zilnic Combinatul TMK din Resita polueaza fonic,cu praf, fum si gaze toxice cartierele din zona veche a municipiului. Oamenii au sesizat autoritatile de mediu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )