Libnet.ro
UNICEF

10:45

Negocieri cruciale la Guvern. Sindicalistii din invatamant: Salarii mai mari cu pana la 30 la suta in 2018

Antena3 Antena3,
Negocieri cruciale la Guvern. Sindicalistii din invatamant: Salarii mai mari cu pana la 30 la suta in 2018

Sindicalistii din invatamant au purtat discutii importante la Guvern, luni dimineata, in prezenta premierului Mihai Tudose si a mai multor ministri. Discutiile, care au vizat lista cu. continuă pe Antena3

Sindicalistii din Educatie ameninta iar cu greva in toamna, daca Guvernul nu va gasi solutii la programele scolare invechite, subfinantarea educatiei si nu rezolva anumite chestiuni ce tin de sporurile, pensiile si salariile profesorilor

Necesitatea elaborarii unei noi Legea a Educatiei, programele scolare invechite si neadaptate cerintelor de pe piata muncii, subfinantarea educatiei, faptul ca sumele restante la drepturi salariale ale profesorilor ajung abia dupa lungi amanari, calculul incorect al sporurilor, modificare legii pensiilor, cresterile salariale si renuntarea la costul standard per elev sunt cele opt probleme care vor fi abordate de catre Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) la intalnirea de luni a sindicalistilor cu premierul Mihai Tudose. In cazul in care Guvernul nu va incerca sa gaseasca solutii, spun sindicalistii, acestia ameninta cu greva in toamna.

Sindicalistii din Educatie ameninta iar cu greva in toamna

Sindicatele din Educatie ameninta cu greva. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant ameninta ca vor iesi in strada, chiar in aceasta toamna, daca problemele de care se lovesc.

Premierul Mihai Tudose se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din invatamant

Reprezentantii sindicatelor din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din Romania, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie, scrie News. ro.

Sindicatele din invatamant se intalnesc cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din invatamant se intalnesc astazi cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din tara noastra, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie.

Sindicatele din invatamant se intalnesc cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa ac.

Sindicatele din invatamant ameninta cu greva

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) ameninta cu proteste, incepand din toamna acestui an, daca problemele cu care se confrunta angajatii din invatamant nu.

Peste America se DEZLANTUIE cel mai mare URAGAN din ultimul deceniu: Mai multe orase evacuate. Campurile petrolifere in pericol!

America se pregateste sa faca fata celui mai mare uragan din ultimul deceniu, care va atinge uscatul sambata, scrie Digi 24. inca de vineri dimineata, mai multe orase din texas au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )