Libnet.ro
UNICEF

21:15

Negocieri PDL-PNL pentru o posibila colaborare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Negocieri PDL-PNL pentru o posibila colaborare

Reprezentantii PDL se vor intalni, in aceasta dupa amiaza, la Parlament, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, in vederea colaborarii. continuă pe Ziarul Bursa

Sulfina Barbu: Discutiile PDL-PNL vizeaza o colaborare politica. Un prim proiect comun, alegerile prezidentiale

Discutiile PDL cu PNL vizeaza o colaborare politica cu un prim proiect politic comun alegerile prezidentiale, a declarat, marti, vicepresedintele PDL Sulfina Barbu, pentru Mediafax. Discutiile cu PNL vizeaza o.

Blaga: Reuniunea PDL-PNL va avea loc miercuri

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, dupa o sedinta informala a conducerii partidului, ca reprezentantii PDL se vor intalni, miercuri, la Parlament, de la ora 17. 00, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, anunta Mediafax.

Blaga: in PDL exista unanimitate in favoarea inceperii discutiilor cu PNL pentru o alianta

Conducerea PDL a aprobat, miercuri, inceperea discutiilor cu PNL pentru o alianta, in vederea constituirii unui mare partid de dreapta, a declarat, dupa sedinta Biroului Permanent, presedintele PDL, Vasile Blaga.

Antonescu si Blaga, dupa negocierile PDL - PNL: Vom avea un candidat comun la Presedintie. Functionam ca o alianta, dar nu pe hartie (VIDEO)

Liderii PDL si PNL au decis, miercuri, in cadrul primei runde de negocieri de la Parlament, sa sustina acelasi candidat la Prezidentiale, urmand sa decida impreuna care va fi acesta. Anuntul a fost facut.

Lukoil va activa in sectorul de gaze naturale; posibila colaborare cu Gazprom

Lukoil, cea mai mare companie privata din Rusia in sectorul petrolui, vrea sa isi dezvolte operatiunile in domeniul gazelor naturale si poate colabora cu exportatorul rus de gaze natural Gazprom pentru dezvoltarea unor proiecte comune, inclusiv in estul tarii, relateaza RIA Novosti.

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

Cum se va alege candidatul unic al noii aliante de dreapta PDL-PNL

Seful PDL Vasile Blaga a afirmat, miercuri seara, la postul B1 TV, ca noua alianta de dreapta PNL - PDL va desemna candidatul unic la prezidentiale in urma unei cercetari amanuntite.

Radu Stroe: Am fost exclus din PNL pentru ca am dorit mentinerea USL, pastrarea PNL la guvernare

Radu Stroe a anuntat luni, dupa delegatia permanenta a PNL, ca a fost exclus din partid, precizand ca motviatia acestei decizii a fost faptul ca el a dorit ca partidul sa ramana in USL si la guvernare.

Ponta: De maine ne putem aseza la masa cu liderii PNL pentru refacerea USL

Premierul Victor Ponta a declarat ca, de luni, liderii PSD sunt dispusi sa se aseze la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL. Ponta a mai precizat ca cei care au jucat la poker soarta Uniunii si au pierdut .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )