Libnet.ro
UNICEF

06:00

Negocierile dintre Dan Diaconescu si OPSPI pe tema PRIVATIZARII Oltchim, din nou SUSPENDATE.

România Liberă România Liberă,
Negocierile dintre Dan Diaconescu si OPSPI pe tema PRIVATIZARII Oltchim, din nou SUSPENDATE.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) pe tema privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) sunt din nou suspendate, intrucat patronul OTV nu a prezentat dovada ca dispune de banii pentru cumpararea actiunilor, potrivit Mediafax. Negocierile dintre cele doua parti au fost intrerupte sambata si duminica, dar au fost reluate luni, la ora 9. La ora 11. 00 Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerului . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu: Avem banii pentru Oltchim. Astept o formula legala de la Ponta pentru a plati

Dan Diaconescu a declarat luni dimineata ca detine banii pentru a cumpara Oltchimul, pe care o sa-i plateasca Guvernului dupa ce va primi o formula legala in acest sens. Noi avem banii. Noi luam banii.

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva ...

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru Gandul ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua in conditiile in care Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca, iar printre cei care ar putea suferi in urma acestei situatii ar putea fi Dan Diaconescu si cineva din Guvern. Trebuie sa fim foarte clari. Statul roman nu si-a dorit acest show mediatic, mai ales pe tema sensibila a Oltchimului. Procedura de privatizare este .

Cum il ajuta legea pe Dan Diaconescu sa amane plata pentru Oltchim

Dan Diaconescu nu este obligat, din punct de vedere legal, sa incheie contractul de vanzare-cumparare a Oltchim in termen de maxim 10 zile din momentul in care a fost declarat adjudecatar al licitatiei. Cel putin asa sustin avocatii sai care invoca HG 577/2002, art. Potrivit actului normativ, in termen de 10 zile de la data intocmirii procesului-verbal comisia de negociere si ofertantul declarat castigator vor putea definitiva si incheia contractul de vanzare-cumparare de actiuni. Practic, partile implicate pot incheia contractul in 10 zile, dar nu sunt obligate. In cazul in care va fi eliminat din licitatie, Dan Diaconescu va actiona statul in judecata.

Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu ar putea veni la negocierile de la Ministerul Economiei

Negocierile dintre avocatii lui Dan Diaconescu si reprezentantii OPSPI au fost intrerupte pentru circa o ora si jumatate. Daniel Fenechiu, unul dintre avocati, a afirmat ca este posibil sa se intoarca la negocieri, la ora 16. 00, chiar cu Dan Diaconescu. Insa nu facut nicio promisiune in acest sens. Este a cincea zi de discutii pe tema privatizarii Oltchim, fara niciun rezultat concret pana acum.

Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca, in opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greseala la care acum trebuie sa se gaseasca o solutie,.

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva din Guvern

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, sustine ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua, adica Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca.

Dan Diaconescu: Daca negocierile pentru Oltchim se anuleaza luni, combinatul intra in lichidare judiciara

Dan Diaconescu, a prezentat duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, dovada ca are banii necesari pentru a plati suma de 203 milioane de lei necesare privatizarii.

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase .

Remus Vulpescu: Dan Diaconescu nu a aratat ca exista la dispozitia lui banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim

Dan Diaconescu nu a prezentat, pe parcursul negocierilor cu statul, dovezi care sa sustina afirmatia ca dispune de banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, a declarat sambata, la RTV, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Ce mi s-a aratat nu poate sustine afirmatia ca exista bani undeva la dispozitia lui Dan Diaconescu. Diaconescu are solutia juridica in contractul de privatizare, dar are nevoie de o solutie economica, a afirmat Remus Vulpescu.

Dan Diaconescu: Voi actiona in instanta decizia Guvernului privind esecul privatizarii Oltchim

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat luni seara ca premierul Victor Ponta si intreg guvernul USLa calcat in picioare oferta pe care acesta a lansat-o pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )