Libnet.ro
UNICEF

14:15

Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca, in opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greseala la care acum trebuie sa se gaseasca o solutie,. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, .

Kelemen Hunor a informat Vaticanul despre cazul Colegiului Szekely Miko.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a informat Vaticanul despre cazul Colegiului Szekely Miko din Sfantu Gheorghe, calificand drept grav faptul ca statul roman, utilizand justitia ca unealta, doreste sa nationalizeze din nou un imobil al bisericii, al comunitatii, potrivit Mediafax. Potrivit unui buletin informativ transmis, marti, de UDMR, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, a participat, alaturi de Vincze Lorant, secretar pentru relatii internationale al formatiunii, la Congresul .

Kelemen Hunor: UDMR va avea parte de cele mai grele alegeri parlamentare in ultimii 23 de ani

UDMR va avea parte de cele mai grele alegeri parlamentare in ultimii 23 de ani. O spune chiar presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. Prezenta masiva la vot , preconizata pentru scrutinul din 9 decembrie, dar si.

Kelemen Hunor: UDMR va insista pentru recunoasterea limbii maghiare in Constitutie

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca UDMR va insista pentru amendarea Constitutiei in 2013 si pe drepturile minoritatilor, drepturile lingvistice si cele colective, dar si pentru recunoasterea.

Kelemen Hunor: UDMR se va confrunta anul acesta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Zalau, ca formatiunea pe care o conduce se va confrunta, pe 9 decembrie, cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, in conditiile in care se anticipeaza o prezenta mare la vot iar Uniunea este in opozitie: In 2012, UDMR se confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, din istoria de 23 de ani de dupa caderea comunismului.

Kelemen Hunor: UDMR se va confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat, vineri, la Zalau, ca formatiunea pe care o conduce se va confrunta, pe 9 decembrie, cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, in conditiile in care se anticipeaza o prezenta mare la vot iar Uniunea este in opozitie, potrivit Agerpres. In 2012, UDMR se confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, din istoria de 23 de ani de dupa caderea comunismului. Aceasta deoarece va fi o prezenta uriasa la vot, asa cum toate sondajele indica, in al .

RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

Dan Diaconescu nu s-a intalnit cu nici un investitor si nu a facut turul Europei, asa cum a anuntat la sosirea pe Aeroportul Otopeni, relateaza Romania TV, care a aflat traseul facut de Dan Diaconescu in aceste zile. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu declara ca a calatorit in cinci tari in ultimele 48 de ore. De fapt, Dan Diaconescu nu a stat efectiv decat intr-o singura tara - Franta, potrivit Rtv. net. Diaconescu a plecat luni seara din Bucuresti spre Munchen, unde nu a .

Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu ar putea veni la negocierile de la Ministerul Economiei

Negocierile dintre avocatii lui Dan Diaconescu si reprezentantii OPSPI au fost intrerupte pentru circa o ora si jumatate. Daniel Fenechiu, unul dintre avocati, a afirmat ca este posibil sa se intoarca la negocieri, la ora 16. 00, chiar cu Dan Diaconescu. Insa nu facut nicio promisiune in acest sens. Este a cincea zi de discutii pe tema privatizarii Oltchim, fara niciun rezultat concret pana acum.

Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Dan Diaconescu a vorbit in aceasta seara despre esecul negocierlor pentru preluare Oltchim sustinand ca reprezentantii guvernului nu vor sa negocieze cu el si invoca un motiv care nu exista in caietul de sarcini si anume faptul ca nu arata banii. Oferim 48 de ore guvernului Pontasa gaseasca o solutie prin care noi sa platim luni la prima ora salariile oamenilor din combinat. I-am prezentat banii acum 3 zile. Am fost azi la una din bancile comerciale ale Romaniei si am cerut sa-mi elibereze o suma similara cu cea oferita de polonez n. r. 3 mil de euro) pentru intreg combinatul. Luni vom plati salariile. , a declarat Diaconescu.

Ce a facut Dan Diaconescu in cele 48 de ore cat a lipsit din tara: RTV sustine ca patronul OTV s-a relaxat la un hotel de 5 stele din Nisa

Postul de televiziune RTV sustine ca a obtinut in exclusivitate traseul urmat de Dan Diaconescu in cele 48 de ore in care a lipsit din tara. Potrivit sursei citate, patronul OTV s-ar fi relaxat intr-un hotel de 5 stele din Nisa, fara a avea intalniri importante in acest timp. Miercuri dupa pranz, la sosirea pe aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu a afirmat ca a calatorit in 5 tari Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria) lasand sa se inteleaga ca a avut intalniri importante in acest timp si adaugand ca O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )