Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nelson Mandela a fost inmormantat la Qunu

B1 B1,
Nelson Mandela a fost inmormantat la Qunu

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela a fost inmormantat, duminica, in satul sau natal, Qunu, relateazaB1 TV. Momentul a fost unul rezervat familiei. Ziua a inceput cu o ceremonie omagiala, in. continuă pe B1

VIDEO UPDATE Nelson Mandela a fost inmormantat la Qunu, satul sau natal

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, laureat al premiului Nobel pentru Pace, a fost inmormantat duminica in satul sau natal Qunu sud), relateaza AFP. Dupa funeraliile de stat, sicriul in care se afla corpul neinsufletit al lui Madiba a fost coborat in mormant. Vezi in articol o transmisiune LIVE de la ceremonia din Africa de Sud.

UPDATE: Nelson Mandela a fost inmormantat cu onoruri militare in satul sau natal

UPDATE: Nelson Mandela a fost inmormantat cu onoruri militare duminica, in prezenta rudelor sale, pe proprietatea familiei de la Qunu sud), satul in care fostul presedinte sud-african si-a petrecut copilaria,.

Trupul neinsufletit al lui Nelson Mandela a fost dus la Qunu

Trupul neinsufletit al lui Nelson Mandela a ajuns sambata la resedinta sa de la Qunu, satul in care si-a petrecut copilaria. Zona se afla sub o stricta supraveghere militara si a politiei de mai multe.

Avionul care transporta sicriul cu trupul lui Nelson Mandela a plecat spre Qunu

Avionul care transporta sicriul cu corpul neinsufletit al lui Nelson Mandela a decolat sambata la pranz 12. 00, ora Romaniei) de pe aeroportul militar Waterkloof catre Qunu, satul copilariei acestuia, unde fost.

Locul in care Nelson Mandela a fost inchis pentru 27 de ani

Mario Manole, din Boldesti Scaieni Prahova), locuieste de cativa ani in Africa de Sud. In Johannesburg, mai exact. Barbatul a vazut celula in care a fost inchis Nelson Mandela timp de 27 de ani si a aflat torturile la care a fost supus acesta.

Africa de Sud pregateste ultimele ritualuri inainte de inmormantarea lui Nelson Mandela

Corpul neinsufletit al fostului presedinte sud-african Nelson Mandela va sosi sambata in Qunu, satul natal al acestuia, unde va fi incheiata ceremonia funerara de zece zile de la moartea sa. Eroul sud-african va fi inmormantat luni, eveniment la care sunt asteptati mii de oameni de rand si demnitari straini.

UPDATE: Corpul neinsufletit al lui Nelson Mandela a ajuns la resedinta din Qunu

UPDATE:Corpul neinsufletit al lui Nelson Mandela a ajuns sambata dupa-amiaza la resedinta sa de la Qunu sud), satul in care si-a petrecut copilaria si in care va fi inmormantat duminica, a.

FOTO Qunu: satul ancestral al lui Nelson Mandela, unde-si va petrece somnul de veci

Natura era locul nostru de joaca, scria Nelson Mandela in autobiografia Lungul drum spre libertate, in care descria anii petrecuti in satul Qunu, drept cei mai fericiti ani ai copilariei. Aici, fostul presedinte sud-african isi va petrece somnul de veci dupa inmormantarea care va avea loc duminica.

Qunu: satul ancestral al lui Nelson Mandela, unde-si va petrece somnul de veci

Natura era locul nostru de joaca, scria Nelson Mandela in autobiografia Lungul drum spre libertate, in care descria anii petrecuti in satul Qunu, drept cei mai fericiti ani ai copilariei. Aici, fostul presedinte sud-african isi va petrece somnul de veci dupa inmormantarea care va avea loc duminica.

Arhiepiscopul Desmond Tutu, prieten apropiat al lui Nelson Mandela, nu va participa la inmormantarea din Qunu

Un purtator de cuvant al arhiepiscopului emeritus Desmond Tutu a spus ca laureatul Premiului Nobel pentru Pace si prieten vechi al fostului presedinte sud-african Nelson Mandela nu va lua parte la inmormantarea lui Mandela din cauza ca nu a fost acreditat de Congresul African National ANC) sa participe la eveniment.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3106 seconds )