Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nelson Mandela va fi inmormantat pe 15 decembrie: La funeralii vor participa si Barack Obama si Hillary Clinton

B1 B1,
Nelson Mandela va fi inmormantat pe 15 decembrie: La funeralii vor participa si Barack Obama si Hillary Clinton

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare din istoria Africii de Sud, va fi inmormantat pe 15 decembrie, iar la ceremonie sunt asteptati presedintele american, Barack Obama, dar si secretarul de Stat al. continuă pe B1

Nelson Mandela va fi inmormantat pe 15 decembrie: Barack Obama si Hillary Clinton vor participa la ceremonii

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare din istoria Africii de Sud, va fi inmormantat pe 15 decembrie, iar la ceremonie sunt asteptati presedintele american, Barack Obama, dar si secretarul de Stat al.

Nelson Mandela va fi inhumat la 15 decembrie, la Qunu. Presedintele Africii de Sud anunta FUNERALII NATIONALE

O ceremonie nationala in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, decedat joi la varsta de 95 de ani, va avea loc la 10 decembrie pe stadionul din Soweto, urmand ca inhumarea sa aiba loc la 15.

Sute de persoane se aduna la casa lui Nelson Mandela

Cateva sute de persoane de toate rasele si din toate mediile au continuaut sa vina, astazi, in fata casei fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, potrivit surselor de presa.

SUTE de persoane se aduna la casa lui Nelson Mandela

Cateva sute de persoane de toate rasele si din toate mediile continuau sa vina, sambata, in fata casei fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, care a decedat joi seara, relateaza AFP, conform.

Liderii lumii sunt asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela.

Liderii lumii sunt asteptati in Africa de Sud, saptamana viitoare, la Johannesburg si Pretoria, pentru funeraliile lui Nelson Mandela. El care va fi inmormantat in satul sau, Qunu, duminica, 15 decembrie, potrivit Mediafax. Trebuie sa lucram impreuna pentru a organiza cele mai demne funeralii acestui fiu exceptional al tarii si parinte al tinerei noastre natiuni, a declarat vineri presedintele Jacob Zuma. Citeste: A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african Vom .

inmormantarea lui Nelson Mandela va avea loc pe 15 decembrie, in satul natal al acestuia

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela va fi inmormantat pe data de 15 decembrie in satul natal Qunu, scrie USA Today. De asemenea, in memoria acestuia se va organiza o ceremonie nationala pe 10.

Zeci de sefi de stat asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela

Sefi de stat din toata lumea sunt asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela, care vor avea loc pe 15 decembrie, in Qunu, satul sau natal, anunta Mediafax. Trebuie sa lucram impreuna pentru a organiza.

George W. Bush si Bill Clinton participa la ceremoniile organizate pentru Nelson Mandela

Fostii presedinti americani George W. Bush si Bill Clinton i se vor alatura actualului sef al statului, Barack Obama, saptamana viitoare, in Africa de Sud pentru a-i aduce un omagiu lui Nelson Mandela, au.

Gestul impresionant pe care cele mai puternice state ale lumii l-au facut la aflarea vestii mortii lui Nelson Mandela. Voi face totul sa invat de la el

Drapelele Statelor Unite si cele ale Frantei vor fi coborate in berna la toate sediile oficiale, in memoria lui Nelson Mandela. Zeci de personalitati din intreaga lume au omagiat, in ultimele ore, memoria celui.

VIDEO Top 10 cantece-tribut in onoarea lui Nelson Mandela

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, cel care a murit joi, a influentat si inspirat de-a lungul ultimilor 30 de ani numerosi solisti prin sacrificiul sau si lupta pentru dreptate. Ziua de nastere a lui Mandela, 18 iulie, este sarbatorita in intreaga lume ca Ziua Mandela, iar artisti de pe toate continentele i-au inchinat cantece-tribut celui care a petrecut 27 de ani in inchisoare pentru lupta sa anti-apartheid.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )