Libnet.ro
UNICEF

23:15

Zeci de sefi de stat asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela

Antena3 Antena3,
Zeci de sefi de stat asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela

Sefi de stat din toata lumea sunt asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela, care vor avea loc pe 15 decembrie, in Qunu, satul sau natal, anunta Mediafax. Trebuie sa lucram impreuna pentru a organiza. continuă pe Antena3

Liderii lumii sunt asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela.

Liderii lumii sunt asteptati in Africa de Sud, saptamana viitoare, la Johannesburg si Pretoria, pentru funeraliile lui Nelson Mandela. El care va fi inmormantat in satul sau, Qunu, duminica, 15 decembrie, potrivit Mediafax. Trebuie sa lucram impreuna pentru a organiza cele mai demne funeralii acestui fiu exceptional al tarii si parinte al tinerei noastre natiuni, a declarat vineri presedintele Jacob Zuma. Citeste: A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african Vom .

Lideri din lumea intreaga sunt asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela. Obama, primul presedinte care si-a confirmat prezenta

Africa de Sud asteapta sa primeasca sefi de stat din lumea intreaga, saptamana viitoare, la Johannesburg si Pretoria, pentru o serie de omagii dedicate lui Nelson Mandela, care va fi inmormantat in satul sau, Qunu, duminica, 15 decembrie, relateaza AFP.

Crin Antonescu: Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Nelson Mandela a fost o personalitate fascinanta, unul dintre cei mai mari oameni ai timpurilor noastre, iar lumea este mai saraca odata cu disparitia sa dintre noi, a declarat, vineri, presedintele Senatului, Crin.

Cum a inceput povestea lui Nelson Mandela: Eram curios sa vad cum arata de aproape un lider de talie mondiala

In autobiografia sa oficiala, publicata in 1994, Nelson Mandela vorbeste despre oamenii politici care i-au marcat existenta si l-au transformat intr-un adevarat erou, zeci de ani mai tarziu.

Gestul impresionant pe care cele mai puternice state ale lumii l-au facut la aflarea vestii mortii lui Nelson Mandela. Voi face totul sa invat de la el

Drapelele Statelor Unite si cele ale Frantei vor fi coborate in berna la toate sediile oficiale, in memoria lui Nelson Mandela. Zeci de personalitati din intreaga lume au omagiat, in ultimele ore, memoria celui.

Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Presedintele Senatului si liderul Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima tristetea fata de moartea lui Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, informeaza Mediafax.

Nelson Mandela, un conducator mai presus de ceilalti. Ce scriu marile ziare ale lumii despre moartea lui Nelson Mandela

Sub titlul Nelson Mandela, un conducator mai presus de toti ceilalti, ziarul britanic Guardian scrie: Caracterul si viata care l-a tinut timp indelungat in afara scenei au produs o imbinare aproape unica de.

VIDEO Top 10 cantece-tribut in onoarea lui Nelson Mandela

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, cel care a murit joi, a influentat si inspirat de-a lungul ultimilor 30 de ani numerosi solisti prin sacrificiul sau si lupta pentru dreptate. Ziua de nastere a lui Mandela, 18 iulie, este sarbatorita in intreaga lume ca Ziua Mandela, iar artisti de pe toate continentele i-au inchinat cantece-tribut celui care a petrecut 27 de ani in inchisoare pentru lupta sa anti-apartheid.

Ponta: Nelson Mandela a fost un exemplu de sacrificiu si daruire.

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri dimineata, o scrisoare de condoleante adresata presedintelui Africii de Sud, Jacob Zuma, in care isi exprima regretul fata de decesul lui Nelson Mandela. Pentru toata lumea, de pe toate continentele, Nelson Mandela, a intruchipat vointa, determinarea si curajul de a lupta si de a reusi pentru demnitate umana, dreptate, egalitate si libertate. Nelson Mandela ramane in sufletul si memoria omenirii ca cel care a schimbat istoria tarii sale si a .

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african (GALERIE FOTO).

UPDATE: Barack Obama: Nelson Mandela a trait pentru un ideal. Am pierdut unul dintre cei mai curajosi si influenti oameni. Acum nu ne mai apartine. El si-a sacrificat propria libertate pentru libertatea celorlati. A ajuns din inchisoare, presedinte. Cat timp voi trai voi incerca sa valorific ce am invatat din experienta lui. Eu si Michelle ne exprimarmm condoleante fata de poporul sud-african si de familia lui Nelson Mandela. Nelson Mandela a fost un exemplu pentru toti. Aceasta este .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )