Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADNR Craiova, achitati definitiv in dosarul Transalpina

B1 B1,
Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADNR Craiova, achitati definitiv in dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADRN Craiova au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, potrivit Agerpres. Nelu Iordache,. continuă pe B1

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi din Compania de Drumuri au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, luni, achitarea omului de afaceri Nelu Iordache - Regele asfaltului - si a mai multor sefi de la CNADNR Craiova in dosarul DNA privind modernizarea soselei Transalpina, dupa ce faptele s-au prescris. Decizia instantei este definitiva.

Omul de afaceri Nelu Iordache, achitat definitiv in dosarul Transalpina

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, luni, achitarea omului de afaceri Nelu Iordache si a mai multor sefi de la CNADNR Craiova in dosarul privind modernizarea Transalpina, decizia instantei fiind definitiva.

Omul de afaceri Nelu Iordache, achitat definitiv in Dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost achitat definitiv, luni, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul Transalpina, alaturi de alti sefi din Compania de Drumuri, printr-o decizie prin care a confirmat, practic, sentinta instantei ierarhic inferioare din data de 29 decembrie 2017.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )