Libnet.ro
UNICEF

06:45

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi din Compania de Drumuri au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia este definitiva

Hotnews Hotnews,
 Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi din Compania de Drumuri au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, luni, achitarea omului de afaceri Nelu Iordache - Regele asfaltului - si a mai multor sefi de la CNADNR Craiova in dosarul DNA privind modernizarea soselei Transalpina, dupa ce faptele s-au prescris. Decizia instantei este definitiva. continuă pe Hotnews

Omul de afaceri Nelu Iordache, achitat definitiv in Dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost achitat definitiv, luni, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul Transalpina, alaturi de alti sefi din Compania de Drumuri, printr-o decizie prin care a confirmat, practic, sentinta instantei ierarhic inferioare din data de 29 decembrie 2017.

Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADNR Craiova, achitati definitiv in dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADRN Craiova au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, potrivit Agerpres. Nelu Iordache,.

Omul de afaceri Nelu Iordache, achitat definitiv in dosarul Transalpina

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, luni, achitarea omului de afaceri Nelu Iordache si a mai multor sefi de la CNADNR Craiova in dosarul privind modernizarea Transalpina, decizia instantei fiind definitiva.

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

Ce avere colosala avea Kobe Bryant. Campionul a ajuns in topul celor mai bogati sportivi din istorie

Kobe Bryant, legendarul jucator de basket a murit la varsta de 41 de ani intr-un accident de elicopter. Alaturi de el se mai aflau alte patru persoane, care au decedat in urma impactului, printre care si fiica sa in varsta de 13 ani. Elicopterul se indrepta catre Academia Mamba, unde voiau sa joace baschet. Ce .

Cine e iubitul Alinei Eremia. Cea mai ascunsa relatie din showbiz e acum oficiala FOTO

Alina Eremia a dat cartile pe fata! Artista nu se mai ascunde, dupa ce a facut publica o imagine cu iubitul ei. Tanara cantareata pare sa se fi saturat de toate situatiile in care nu s-a putut afisa in mod public, la bratul actualului ei partener. Fosta componenta din formatia Lala Band l-a prezentat in .

Lider PSD, atac la Guvernul PNL: Pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani

Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat PSD), senatorul Doina Federovici, a declarat, sambata, ca Partidul National Liberal PNL), prin alegerile anticipate, pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani.

Barbatul abandonase de cateva luni bune o masina pe terenul sau. Vineri, insa, mai multi copii au venit ingroziti la el: Nenea, in masina ta se afla...

Isi abandonase de cateva luni bune o masina pe terenul sau din cartierul Podeni, Barlad, insa nu se astepta nicio clipa la ce avea sa urmeze.

Momente halucinante la Spitalul Judetean din Resita. Un pacient a fost batut de mai multi angajati, inclusiv cu o matura (VIDEO)

Scene pe cat de socante, pe atat de revoltatoare, la SpitalulJudetean din Resita! Un pacient a fost batut cu bestialitate, chiar de un brancardier, pe holurile Unitatii de Primiri Urgente, relateaza B1.

Europarlamentarul Corina Cretu, avertisment dur: Romania va pierde foarte multi bani din fondurile alocate pentru infrastructura

Europarlamentarul Pro Romania Corina Cretu atrage atentia ca Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul Uniunii Europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )