Libnet.ro
UNICEF

08:15

Nelu Tataru: 22 de spitale sunt angrenate in Bucuresti in lupta impotriva Covid-19 (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru: 22 de spitale sunt angrenate in Bucuresti in lupta impotriva Covid-19 (VIDEO)

Un numar de 22 de spitale sunt angrenate in Bucuresti in lupta impotriva SARS-CoV-2, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. 22 de spitale din Bucuresti in lupta impotriva. continuă pe B1

Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Institutul Clinic Fundeni, ca in acest moment, sunt ocupate 1. 132 de paturi la terapie intensiva, din aproximativ 1. 390 de locuri.

Ce se intampla cu medicul-erou Catalin Denciu, in Belgia. Nelu Tataru a facut anuntul azi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut declaratii azi despre medicul erou, Catalin Denciu, care a fost ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, cand a incercat sa salveze pacienti, ca este internat de opt zile la Bruxelles, ca starea sa este stationara si ca ar putea fi debutat saptamana viitoare, atunci cand se va .

Ce i-a transmis Nelu Tataru sotiei doctorului erou. Momente halucinante

Incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a lasat in urma familii indurerate, copii fara parinti, dar si o sotie care se roaga pentru Catalin Denciu, cel care a incercat sa salveze pacienti din fata flacarilor. Declaratiile facute despre acesta de catre Ministrul Sanatatii au infuriat-o pe femeie. Iata ce i-a transmis apoi Nelu Tataru .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )