Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Institutul Clinic Fundeni, ca in acest moment, sunt ocupate 1. 132 de paturi la terapie intensiva, din aproximativ 1. 390 de locuri. continuă pe B1

Bilant COVID: O noua zi cu peste 10.000 de cazuri noi. Cate decese s-au inregistrat si cati pacienti sunt la Terapie Intensiva

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat joi 10. 108 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost inregistrate in ultimele 24 de ore 167 de decese. La ATI sunt internati 1. 131 de pacienti diagnosticati cu COVID-19.

TATARU: Avem in jur de 1.390 de paturi la ATI

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in perioada urmatoare vor fi operationalizate inca 280 de paturi la terapie intensiva in 24 de spitale, relateaza Agerpres.

Ce se intampla cu medicul-erou Catalin Denciu, in Belgia. Nelu Tataru a facut anuntul azi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut declaratii azi despre medicul erou, Catalin Denciu, care a fost ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, cand a incercat sa salveze pacienti, ca este internat de opt zile la Bruxelles, ca starea sa este stationara si ca ar putea fi debutat saptamana viitoare, atunci cand se va .

Ce i-a transmis Nelu Tataru sotiei doctorului erou. Momente halucinante

Incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a lasat in urma familii indurerate, copii fara parinti, dar si o sotie care se roaga pentru Catalin Denciu, cel care a incercat sa salveze pacienti din fata flacarilor. Declaratiile facute despre acesta de catre Ministrul Sanatatii au infuriat-o pe femeie. Iata ce i-a transmis apoi Nelu Tataru .

Nelu Tataru, la lansarea programului de guvernare al PNL: Ne gandim sa construim 3 spitale regionale pana in 2024. Alte 10 vor fi ridicate de la zero si 25 vor fi renovate (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, ca liberalii isi propun sa reformeze din temelii sistemul sanitar din Romania. El a pr.

Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensiva cu COVID-19!

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, se afla in prezent internat la Terapie Intensiva la Spitalul Municipal Megidia, dupa ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de colegii lui de trupa pe retelele de socializare.

Ministerul Sanatatii a actualizat datele privind capacitatea in sectiile de Terapie Intensiva

280 noi paturi la Terapie Intensiva urmeaza a fi operationale pana la jumatatea lunii decembrie este.

Bunicul de la Terapie Intensiva, care avea grija de 14 ani de copiii bolnavi, a murit de cancer

Bunicul de la Terapie Intensiva, asa cum era cunoscut de mai bine de 14 ani de cand avea grija de copiii bolnavi din spital, David Deutchman, un batran din Atlanta, Georgia SUA), a murit de cancer, la numai 17 zile dupa ce a fost diagnosticat.

Marturia unui pacient cu COVID-19 care a stat 3 saptamani la Terapie Intensiva: Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap

Radu Rosian, un barbat din Cugir infectat cu coronavirus, care a petrecut 3 saptamani la Terapie Intensiva si a avut nevoie de tratament cu oxigen, vorbeste despre experienta prin care a trecut. Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap. Dar primisem un mesaj de la copil ca se gandeste la mine si-i este frica pentru mine. in ora aia in care ghearele ma strangeau nemilos de gat, am repetat intr-una: Flavius, Flavius, Flavius. Aproape pana la inconstienta! Si-am reusit sa rezist pana m-au legat la aparatul de oxigen. Asta a fost salvarea mea, este marturia lui Radu Rosian.

Se deschide o noua sectie de Terapie intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

O noua sectie de Terapie intensiva se va deschide la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, la distanta de doua etaje fata de cea care a ars in urma cu o saptamana.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )