Libnet.ro
UNICEF

16:00

Nelu Tataru: Aceasta relaxare prost inteleasa, incurajata in scop politic, nu va duce decat la fortarea sistemului medical

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru: Aceasta relaxare prost inteleasa, incurajata in scop politic, nu va duce decat la fortarea sistemului medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca, pentru a se vorbi de al doilea val de infectari cu coronavirus, trebuie sa se termine primul val, el fiind de parere ca, in contextul relaxarii si al unei incurajari politice spre aceasta relaxare si nerespectare, avem un prim val prelungit, pe care ar trebui sa il gestionam deocamdata. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV! Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune cand vom reincepe sa avem o viata normala. Detalii de ultima ora

Cresterea numarului de cazuri de coronavirus din ultima perioada este un motiv de precautie marita, a declarat Nelu Tataru. in momentul de fata, este analizata aceasta crestere, iar luni urmeaza sa se ia o decizie privind un nou set de masuri de relaxare in tara noastra. Cum a reactionat ministrul Sanatatii la decizia CCR privind carantinarea, ce spune despre situatia in care ne aflam, dar si care crede ca e scenariul cel mai optimist in momentul de fata, aflati dintr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Antena 3.

Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare. Nelu Tataru: Fiecare caz este evaluat particular. Daca vor fi niste restrictii, vor fi strict punctuale si locale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Guvernul pregateste noi masuri de relaxare pentru data de 1 iulie si ca o decizie in acest sens va fi anuntata luni. Tataru a explicat ca totul va fi decis de evolutia numarul de infectari cu COVID-19 si ca masurile vor fi luate punctual, in functie de fiecare zona in parte.

Anunt important al lui Nelu Tataru: Nu este exclusa impunerea unor restrictii, la nivel local

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Targu-Jiu, ca Guvernul pregateste eventuale noi masuri de relaxare pentru 1 iulie si ca, daca vor fi restrictii, acestea vor fi strict punctuale si locale. Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara propune ca acolo unde imbolnavirile sunt rare, oamenii sa beneficieze de mai multa relaxare.

Nelu Tataru:Azi vom avea un numar de cazuri mai crescut decat de obicei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca numarul de cazuri de COVID-10 confirmate astazi va fi mai crescut decat de obicei. Acestaa mers, joi, intr-o vizita de lucru la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, unde a explicat ca urmatoarea etapa de relaxare va incepe de la 1 iulie.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Joi, din pacate, vom avea un numar mai crescut de cazuri ca de obicei, sper sa ne revenim

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca joi va fi inregistrat un numar zilnic de infectii cu noul coronavirus mai mare decat de obicei. Ministrul a pus aceasta crestere a numarului de imbolnaviri.

Nelu Tataru, despre femeia de 39 de ani care a murit de COVID-19: Coronavirusul poate afecta si ucide chiar si persoane tinere, care nu au comorbiditati

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a atras atentia, duminica seara, ca si persoanele tinere, care nu sufera de comorbiditati, pot fi grav afectate de virusul Sars-CoV-2, facand referire la femeia de 39 de ani, care nu avea alte afectiuni si care si-a pierdut viata din cauza coronavirusului.

Nelu Tataru: Ne gandim inclusiv la restrictionarea circulatiei in anumite localitati, daca apar focare Analizam Valea Prahovei si litoralul

Autoritatile iau in calcul restrictionarea circulatiei in anumite localitati, daca apar focare de coronavirus, a anuntat duminica seara, la Digi24, ministrul Sanatatii Nelu Tataru. Analizam Valea Prahovei si litoralul, acolo se respecta cel mai putin regulile, a mai precizat ministrul, dar a subliniat ca nu este cazul de a fi impusa carantina in destinatiile de vacanta.

Nelu Tataru trage un semnal de alarma: Avem transmitere comunitara accentuata! Facem un apel catre populatie!

Ministrul Sanatatii trage un semnal de alarma cu privire la numarul crescut de infectari cu coronavirus. Nelu Tataru roaga populatia Romaniei sa respecte regulile de igiena si distantare sociala.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata, deocamdata gestionata. in anumite focare, in anumite zone, se pot reintroduce restrictii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca, in acest moment, in Romania se manifesta o transmitere comunitara accentuata a coronavirusului, una dintre cauze fiind ca regulile de.

Nelu Tataru: Vineri va fi semnat contractul pentru 115 milioane de masti

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca vineri se va semna contractul pentru 115 milioane de masti, care urmeaza sa fie distribuite catre 2,3 milioane de persoane cu venituri mici. Potrivit ministrului, intreaga cantitate trebuie livrata in 7 zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )