Libnet.ro
UNICEF

17:45

Anunt important al lui Nelu Tataru: Nu este exclusa impunerea unor restrictii, la nivel local

Adevărul Adevărul,
Anunt important al lui Nelu Tataru: Nu este exclusa impunerea unor restrictii, la nivel local

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Targu-Jiu, ca Guvernul pregateste eventuale noi masuri de relaxare pentru 1 iulie si ca, daca vor fi restrictii, acestea vor fi strict punctuale si locale. Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara propune ca acolo unde imbolnavirile sunt rare, oamenii sa beneficieze de mai multa relaxare. continuă pe Adevărul

Florin Roman (PNL): Nelu Tataru - un erou. Viorica Dancila - Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubator

Deputatul PNL Florin Roman a declarat ca ministrul Nelu Tataru este un erou pentru ca a avut curajul sa mearga prin spitale, printre pacienti. Sa ne imaginam cum ar fi aratat pandemia sub guvernarea PSD. Prim ministru Viorica Dancila este Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubatoare pentru a avea o poza de campanie, a afirmat Roman.

Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare. Nelu Tataru: Fiecare caz este evaluat particular. Daca vor fi niste restrictii, vor fi strict punctuale si locale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Guvernul pregateste noi masuri de relaxare pentru data de 1 iulie si ca o decizie in acest sens va fi anuntata luni. Tataru a explicat ca totul va fi decis de evolutia numarul de infectari cu COVID-19 si ca masurile vor fi luate punctual, in functie de fiecare zona in parte.

VIDEO Ministrul Nelu Tataru, explicatii in Parlament: La Husi, de trei mandate este un primar PSD, tot de trei mandate manager al spitalului este sora primarului

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus marti, la Parlament, la dezbaterea motiunii simple Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, ca nu ar fi drept fata de populatie si de corpul medical sa plece in aceste moment si ca si-ar fi dorit ca cineva sa ii ceara demisia in perioada martie-aprilie, cand se cauta cineva pentru carnea de tun sa mearga prin focare. Votul asupra motiunii urmeaza sa fie dat miercuri.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dezbatuta in Camera Deputatilor: Cand va avea loc votul

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, intitutala Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, va fi dezbatuta, marti, in plenul Camerei Deputatilor. Sedinta este.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu Covid: Nu ne ingrijoreaza, ne indeamna la precautie. Sunt mai multe tulpini in circulatie. Ne adaptam la evolutia virusului (VIDEO)

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu SARS-CoV-2, ca nu este cazul sa ne ingrijoram, dar trebuie sa fim extrem de precauti. Ministrul a mai.

Motiunea simpla impotriva lui Nelu Tataru a fost adoptata

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, numita Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, semnata de 93 de deputati PSD.

Lovitura crunta pentru ministrul Nelu Tataru. Motiunea simpla depusa de PSD a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, numita Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, semnata de 93 de deputati PSD.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, supusa la vot, miercuri, in Camera Deputatilor

Deputatii se vor pronunta, miercuri, prin vot, asupra motiunii simple depuse de alesii PSD impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. Sedinta este programata sa inceapa la ora.

Nelu Tataru, la dezbaterea motiunii depusa impotriva sa: Cat despre demisie, trebuia sa mi-o ceara in martie - aprilie, cand se cauta cineva pentru carnea de tun

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit marti in Parlament, la dezbaterea motiunii depusa de PSD impotriva sa. El a sustinut ca este un om de onoare, dar nu demisioneaza acum pentru ca asta ar fi.

Opozitia vrea demisia lui Nelu Tataru in criza COVID-19. Ce acuzatii i se aduc ministrului

Opozitia cere demisia ministrului Sanatatii. Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii este dezbatuta astazi in Camera Deputatilor. Social - democratii il acuza pe Nelu Tataru ca in ultima perioada a dat mai multe tunuri si a fost preocupat sa faca numiri controversate in consiliile de la Unifarm sau Antibiotice Iasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )