Libnet.ro
UNICEF

08:15

Nelu Tataru, clarificari despre numarul mare de noi cazuri Covid-19: Au fost raportate si cazuri de pe zilele anterioare

B1 B1,
Nelu Tataru, clarificari despre numarul mare de noi cazuri Covid-19: Au fost raportate si cazuri de pe zilele anterioare

Recordul de noi cazuri de Covid-19 raportat miercuri de Grupul de Comunicare Strategica include si si cazuri neraportate din zilele anterioare, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Amintim ca peste 1. 700 de. continuă pe B1

Profesorul Alexandru Rafila, despre numarul mare de cazuri de COVID-19: inceputul scolii se va vedea dupa 10-15 zile

In cursul zilei de miercuri, 16 septembrie, in Romania a fost inregistrat un numar record de cazuri de COVID-19. in acest context, profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a explicat ca pentru.

Nelu Tataru, despre recordul de imbolnaviri:E luna cu cele mai multe masuri de revenire la o cvasi-normalitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat numarul mare de cazuri de COVID-19 raporate miercuri ca fiind rezultatul unei luni aglomerate, cu reveniri din concedii si aglomerarea mijloacelor de transport in comun. Nerespectarea regulilor, atrage atentia ministrul, ar putea duce la o crestere a numarului de cazuri, pana la 2. 000 pe zi.

Nelu Tataru a dat vestea cea mare. Cand vor scadea cazurile de COVID-19 in Romania. Adevarul despre al doilea val al pandemiei

Romania se afla deocamdata in primul val al pandemiei de COVID-19, iar numarul imbolnavirilor zilnice nu pare sa scada. Desi ieri s-a inregistrat cel mai mic numar de cazuri din ultimele doua luni, respectiv 692, acesta esta datorat numarului mic de teste efectuate, 7. 331, astfel ca bucuria noastra nu este bazata pe motive reale. Ministrul .

Ministrul Sanatatii: Numarul record de 1.713 noi cazuri de COVID-19 include si imbolnaviri neraportate in zilele anterioare

Romania a atins miercuri un nou record absolut al bilantului zilnic de COVID-19, fiind anuntate 1. 713 cazuri. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune insa ca acest numar include si imbolnaviri neraportate din zilele anterioare, fara a preciza despre cate astfel de cazuri este vorba.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Putem ajunge la 2.000 de cazuri pe zi daca nu respectam regulile

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, miercuri, pentru Digi24, ca, daca oamenii respecta masurile de distantare aentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, se va mentine un platou al.

Nelu Tataru: Luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc. Scoala era imperios sa inceapa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat, luni seara, prima zi de scoala si a afirmat ca, asa cum anuntat anterior, luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc, referindu-se inclusiv la deschiderea anului scolar si la alegerile care urmeaza. Ministrul afirma ca, in cea mai mare parte, normele au fost respectate in interiorul scolilor, chiar daca pana sa se ajunga in clase au fost momente de aglomeratie.

Nelu Tataru, despre inceperea noului an scolar: Speram ca vom avea o crestere usor percertibila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in contextul inceperii noului an scolar in plina pandemie de coronavirus, ca spera ca va fi o crestere a cazurilor de Covid-19 in randul elevilor si al.

Nelu Tataru: Pentru mine este cel mai important moment de la inceputul pandemiei

Inceperea anului scolar 2020-2021 reprezinta o mare provocare pentru parinti, elevi si profesori, dar si pentru autoritati. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut precizari pe marginea acestui.

Nelu Tataru a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala. Marea teama a ministrului

Luni seara, ministrul Nelu Tataru a comentat modul in care s-a desfasurat prima zi de scoala. Acesta a remarcat aglomeratia din fata scolilor si a spus ca spera ca situatia sa fie caracteristica primei zile de scoala. Ministrul Sanatatii a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a spus ca .

Noi masuri de restrictie? Ce spune Klaus Iohannis dupa numarul mare de infectari

Intrebat daca, dupa numarul record de cazuri de coronavirus raportat miercuri, se vor impune noi masuri de restrictie, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in acest moment, nu sunt prevazute.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )