Libnet.ro
UNICEF

11:46

Nelu Tataru, despre recordul de imbolnaviri:E luna cu cele mai multe masuri de revenire la o cvasi-normalitate

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru, despre recordul de imbolnaviri:E luna cu cele mai multe masuri de revenire la o cvasi-normalitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat numarul mare de cazuri de COVID-19 raporate miercuri ca fiind rezultatul unei luni aglomerate, cu reveniri din concedii si aglomerarea mijloacelor de transport in comun. Nerespectarea regulilor, atrage atentia ministrul, ar putea duce la o crestere a numarului de cazuri, pana la 2. 000 pe zi. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru, despre inceperea noului an scolar: Speram ca vom avea o crestere usor percertibila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in contextul inceperii noului an scolar in plina pandemie de coronavirus, ca spera ca va fi o crestere a cazurilor de Covid-19 in randul elevilor si al.

Nelu Tataru, despre alegeri: Cei cu febra peste 37,3 grade vor vota intr-o cabina speciala

Alegatorii care se vor prezenta la urne in 27 septembrie si vor avea febra de peste 37,3 de grade vor vota intr-o cabina speciala.

Nelu Tataru, clarificari despre numarul mare de noi cazuri Covid-19: Au fost raportate si cazuri de pe zilele anterioare

Recordul de noi cazuri de Covid-19 raportat miercuri de Grupul de Comunicare Strategica include si si cazuri neraportate din zilele anterioare, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Amintim ca peste 1. 700 de.

Nelu Tataru: Luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc. Scoala era imperios sa inceapa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat, luni seara, prima zi de scoala si a afirmat ca, asa cum anuntat anterior, luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc, referindu-se inclusiv la deschiderea anului scolar si la alegerile care urmeaza. Ministrul afirma ca, in cea mai mare parte, normele au fost respectate in interiorul scolilor, chiar daca pana sa se ajunga in clase au fost momente de aglomeratie.

Nelu Tataru a dat vestea cea mare. Cand vor scadea cazurile de COVID-19 in Romania. Adevarul despre al doilea val al pandemiei

Romania se afla deocamdata in primul val al pandemiei de COVID-19, iar numarul imbolnavirilor zilnice nu pare sa scada. Desi ieri s-a inregistrat cel mai mic numar de cazuri din ultimele doua luni, respectiv 692, acesta esta datorat numarului mic de teste efectuate, 7. 331, astfel ca bucuria noastra nu este bazata pe motive reale. Ministrul .

Tataru, despre masuri in ziua votului: Daca alegatorul are temperatura peste 37,3, este prioritar si va merge catre o urna si cabina de vot dedicata

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa comuna la care au participat si ministrul de Interne si seful AEP si in care au fost anuntatemasuri in perspectiva alegerilor locale, ca daca alegatorul are temperatura peste 37,3, este prioritar si va merge catre o urna si cabina de vot dedicata, care va fi utilizata doar pentru astfel de cazuri si care se va dezinfecta dupa fiecare participant.

Nelu Tataru a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala. Marea teama a ministrului

Luni seara, ministrul Nelu Tataru a comentat modul in care s-a desfasurat prima zi de scoala. Acesta a remarcat aglomeratia din fata scolilor si a spus ca spera ca situatia sa fie caracteristica primei zile de scoala. Ministrul Sanatatii a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a spus ca .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Putem ajunge la 2.000 de cazuri pe zi daca nu respectam regulile

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, miercuri, pentru Digi24, ca, daca oamenii respecta masurile de distantare aentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, se va mentine un platou al.

Nelu Tataru: Nimeni nu este pregatit sa faca experimente cu copiii si cu profesorii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca nimeni nu este pregatit sa faca experimente cu copiii si cu profesorii si a indemnat la respectarea regulilor pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

Nelu Tataru: Cei din Terapia Intensiva sunt cei care numara decedatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca s-a facut o evaluare a mortalitatii cauzate de coronavirus si nu suntem chiar asa de sus. Totodata, acesta a mai afirmat ca cei din Terapia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )