Libnet.ro
UNICEF

09:31

Nelu Tataru, despre achizitia de Remdesivir: Vom avea o rezerva pe 6 luni

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru, despre achizitia de Remdesivir: Vom avea o rezerva pe 6 luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Romania ar putea sa isi constituie, dupa o noua rectifica. continuă pe România Liberă

NELU TATARU, DESPRE PRIMIREA VACCINULUI ANTICORONAVIRUS: Avem speranta pentru sfarsitul anului, inceputul lui 2021

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca exista posibilitatea ca, din luna decembrie, si tara noastra sa primeasca doze de vaccin anticoronavirus, Comisia Europeana discutand in prezent cu trei dintre cele opt firme producatoare.

Nelu Tataru: Romania ar putea crea o rezerva de Remdesivir pentru sase luni, odata cu rectificarea bugetara

Nelu Tataru, ministrulSanatatii a declarat, vineri, ca autoritatile din Romania ar putea sacreeze o rezervade Remdesivir pentru sase luni, dupa rectificarea bugetara. Medicamentul s-a.

Nelu Tataru, despre intoarcerea romanilor din strainatate, de Sarbatori: Daca vin pentru mai mult timp intra in carantina, cu posibilitatea ca in cea de-a 8 zi sa faca acel test (VIDEO)

In timpul vizitei la Constanta de joi, ministrul Sanatatii a fost intrebat si daca exista posibilitatea ca Romania sa fie in lockdown de Craciun si Revelion, dar si in ce conditii cetatenii din.

Nelu Tataru: Vom ajunge la 50.000 de teste pe zi

Premierul Ludovic Orban a solicitat, miercuri, cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anuntand ca se ajunge la o capacitate de 50. 000 de teste pe zi.

TATARU, DESPRE ALEGERI: Momentul votului, efectiv al votului, este unul dintre cele mai securizate

Nelu Tataru afirma ca isi doreste sa continue activitatea ca ministru al Sanatatii si dupa alegerile din 6 decembrie pentru a continua reforma in sistemul medical. in legatura cu alegerile, ministrul Sanatatii considera ca acestea pot avea loc, intrucat momentul efectiv al votului este unul dintre cele mai securizate, insa trebuie gestionata cu atentie perioada de dinainte si dupa vot, conform news. ro.

Nelu Tataru, veste buna pentru romani. Cum vor fi intampinati la spitale cei cu simptome COVID

Nelu Tataru a anuntat vineri la Suceava ca de saptamana viitoare Unitatile de Primiri Urgente vor avea teste rapide pentru evaluarea celor care se vor prezenta la spitale cu simptome de infectie cu SARS-CoV-2. Ministrul sanatatii a mentionat ca Departamentul pentru Situatii de Urgenta a achizitionat 43. 000 de teste rapide. Acestea vor fi distribuie catre UPU.

Nelu Tataru a dezvaluit ce medicament il fereste de COVID-19 in plina pandemie. Majoritatea romanilor il au in casa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de luni despre situatia grea cu care se confrunta Romania in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit, de asemenea, cu ce medicament se trateaza atunci cand simte ca organsimul sau ar putea fi vulnerabil la raceala sau alti virusi. Cum se trateaza Nelu Tataru impotriva .

Nelu Tataru: Putem sa regandim un sistem medical pentru ca in urmatorii doi ani pana in 2024 sa aratam lumii ca sistemul medical s-a reformat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de marti despre o posibila reforma a sistemului sanitar din Romania. Ministrul este de parere ca o reforma este impedios necesara, avand in.

TATARU, DESPRE LOCURILE DE LA ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva - peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva - unde ajung cele mai grave cazuri - se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces, conform news. ro.

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu Covid-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, vineri, despre cazul celor trei medici din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital si a afirmat ca legislatia este unica pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )