Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nelu Tataru, despre ordinul lui Raed Arafat privind primirea pacientilor la UPU: Nu poate fi o ambulanta cu un pacient sa nu intre intr-un spital

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru, despre ordinul lui Raed Arafat privind primirea pacientilor la UPU: Nu poate fi o ambulanta cu un pacient sa nu intre intr-un spital

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat, miercuri, ca ordinul emis de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, conform caruia orice pacient care ajunge la spital trebuie sa beneficieze de asistenta medicala, prevede nu neaparat internarea, ci faptul ca fiecare bolnav trebuie evaluat de un medic care sa stabileasca parcursul acestuia dupa ce pune un diagnostic. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru, despre dozele de Remdesivir: in octombrie Romania a primit 12.000 de doze de Remdesivir

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti seara, la TVR, ca Romania a primit 12. 000 de doze de Remdesivir in luna octombrie, iar acestea vor fi oferitespitalelor pe baza unui protocol stabilit.

Nelu Tataru, despre sistemul sanitar romanesc: Am avut o modernizare fortata. Venim dupa 30 de ani in care nu am avut nimic (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca, de la izbucnirea epidemiei de coronavirs, sistemul de sanatate din Romania trece printr-o modernizare fortata, in contextul in.

Nelu Tataru, despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte: Noi cautam tot ce inseamna mobilitate, evenimente si locuri in care nu sunt respectate regulie (VIDEO)

Luni seara, in platoul B1 TV, ministrul Sanatatii a discutat si despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte, ca masura pentru combaterea raspandirii noului coronavirus. Nelu Tataru a precizat faptul ca ac.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, alaturi de ministrul Nelu Tataru, Raed Arafat, Alexandru Rafila si alti specialisti, marti, la ora 15

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si alti specialisti,.

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Ora 18.00. Iohannis, conferinta de presa. Seful statului are o sedinta de urgenta cu specialistii. Printre participanti: Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila

Administratia Prezidentiala a anuntat ca marti, de la ora 15. 00, va avea loc o sedinta referitoare la gestionarea pandemiei cu mai multi specialisti, printre care seful DSU, Raed Arafat, si reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila.

Arafat, precizari despre ordinul care obliga medicii sa primeasca pacientii: Legea din Romania nu ne permite sa inchidem UPU, chiar daca suntem intr-o situatie de presiune maxima (VIDEO)

Raed Arafat a tinut sa faca o serie de precizari si clarificari dupa semnarea ordinului prin care spitalele sunt obligate sa nu refuze pacientii care ajung in UPU cu ambulanta, in ciuda faptului ca in.

Raed Arafat, ordin de ultima ora pentru toate spitalele. Ce se intampla in aceste momente

Luni, Raed Arafat a emis ordinul care cere tuturor spitalelor si Unitatilor de Primiri Urgente din Romania sa nu mai refuze aducerea la spitale a pacientilor suspecti de coronavirus, dar si a celorlalti pacienti, indiferent de situatia locurilor disponibile in spitale. Ce se intampla acum. Anuntul lui Raed Arafat pentru toate spitalele din Romania Luni, .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Armata va fi implicata in vaccinarea populatiei

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca in campania de vaccinare anticoronavirus vor fi implicate toate structurile statului, inclusiv Armata. El a mai precizat ca se lucreaza la o strategie privind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )