Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nelu Tataru numit secretar de stat la Ministerul Sanatatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nelu Tataru numit secretar de stat la Ministerul Sanatatii

Nelu Tataru a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii, potrivit unei decizii a prim-ministrului Ludovic Orban publicate, miercuri, in Monitorul Oficial, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Burduja jr., numit secretar de stat la Ministerul Finantelor

Sebastian Ioan Burduja a fost numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice MFP) de catre premierul Ludovic Orban, conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Sebastian Burduja, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor: El este fiul unui controversat bancher si fusese instalat recent in Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial, potrivit.

Niculae Havrilet a fost numit secretar de stat n Ministerul Economiei

Niculae Havrilet, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), este unul dintre noii secretari de stat ai Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban. Pana la numirea in aceasta functie, Havrilet a fost consilier al ministrului economiei, Virgil Popescu.

De la Taifasuri, la Ministerul Finantelor: Mironel Panturoiu, numit secretar de stat

Premierul Ludovic Orban l-a numit pe Mironel Panturoiu in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice MFP), conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Niculae Havrilet a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al Electrica, dupa ce a fost numit secretar de stat

Electrica informeaza ca, in data de 10 decembrie 2019, Niculae Havrilet a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al companiei pe care o detinea din februarie 2019, ca urmare a desemnarii sale in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Sebastian Ioan Burduja - numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicata, marti, in Monitorul Oficial.

Sebastian Burduja, numit secretar de stat la Finante

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicata marti in Monitorul Oficial.

Niculae Havrilet, fost sef ANRE, a fost numit secretar de stat in Ministerului Economiei

Niculae Havrilet, fost sef ANRE, a fost numit secretar de stat in Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, potrivit unei decizii a prim-ministrului Ludovic Orban, publicata vineri in Monitorul.

Finul ambasadorului Romaniei la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban

Ionel Ovidiu Bogdan, finul ambasadorului Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a fost numit secretar de stat in Guvern, la Cancelaria premierului Ludovic Orban.

Examenul de rezidentiat: Secretar de stat - Toti cei care obtin punctaj 60% se pot specializa

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii reitereza ca toti participantii la concursul de intrare in rezidentiat care vor avea punctajul mai mare de 60% se pot specializa. El a spus ca Ministerul Sanatatii va pune accent in ceea ce priveste rezidentiatul, pentru anii urmatori, pe rational, pe clinic, pe aspectele de inteligenta medicala, mai mult decat pe metodele clasice de examen. Examenul de rezidentiat: Aproape 9. 000 de tineri s-au inscris la concursul care are loc astazi in sase centre universitare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )