Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nelu Tataru, prima reactie dupa ce Alexandru Rafila a ras la declaratiile sale: Am pretentia sa...

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, prima reactie dupa ce Alexandru Rafila a ras la declaratiile sale: Am pretentia sa...

Ministrul Nelu Tataru a avut prima reactie dupa criza de ras a profesorului Alexandru Rafila la auzul declaratiei sale. Cred ca dumnealui si-a dat seama, poate dupa emisiune, si va incerca sa explice tocmai explicatiile pe care eu le-am dat privind evolutia, a spus Nelu Tataru. continuă pe Antena3

Reactia lui Nelu Tataru dupa ce Alexandru Rafila a ras la declaratiile sale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca are pretentia de la cei care ii inteleg mesajul sa il poata transpune pe intelesul tuturor, in contextul in care Alexandru Rafila a avut o criza de ras cand a trebuit sa comenteze o declaratie a ministrului.

Digi24: Reactia ministrului Tataru dupa ce Alexandru Rafila a izbucnit in ras la declaratiile sale

Reprezentatul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a fost marti invitatul emisiunii Marius Tuca Show si a fost rugat sa comenteze afirmatiile lui Nelu Tataru.

Alexandru Rafila, reactie la numarul mare de cazuri noi de COVID-19: O sa vedem in continuare o tendinta destul de neplacuta

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a avut o prima reactie dupa noua raportare a infectarilor cu COVID-19. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca au fost inregistrate 1. 232 de noi cazuri in ultimele 24 de ore.

Digi24: VIDEO. Alexandru Rafila a avut o criza de ras dupa o declaratie a lui Nelu Tataru

Profesorul Alexandru Rafila a izbucnit intr-o criza de ras dupa ce a fost rugat sa comenteze o declaratie facuta de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cu privire la situatia epidemiei de coronavirus din Romania.

Dr. Rafila nu se mai poate opri din ras cand aude ultimele declaratii ale lui Nelu Tataru, despre epidemia de COVID-19 - VIDEO

Comunicarea in criza de coronavirus nu este usoara, iar lacunele incep sa se vada, mai ales cand oficialii nu pica pe aceeasi idee. Desi o problema serioasa in momentul de fata, declaratiile pe subiectul COVID ale ministrului Sanatatii i-au starnit hohote de ras reprezentantului OMS in Romania, prof. Alexandru Rafila.

Gabriela Firea sugereaza ca Nelu Tataru trebuie sa-si dea demisia. Gafele pe care ministrul Sanatatii le-ar fi facut

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sugerat, in direct, la Antena 3, ca Nelu Tataru ar trebui sa-si dea demisia din functia de ministru al Sanatatii, dupa gafele facute in ultima perioada.

Alexandru Rafila, avertisment infiorator dupa explozia numarului de imbolnaviri cu COVID-19. Ce ne asteapta in doua saptamani

Medicul Alexandru Rafila avertizeaza cu privire la ce va urma in urmatoarele saptamani, ca urmare a numarului de cazuri cu COVID-19. Acesta ofera asigurari vizavi de o crestere a mortalitatii, dar si a numprului mai mare de pacienti din sectia de Terapie Intensiva. Romania, record privind numarul de decese in cursul zilei de ieri, in .

Cum vor invata elevii din toamna. Anunt de ULTIMA ORA de la ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Anunt despre noul an scolar. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca, dupa jumatatea lunii august, autoritatile vor anunta cum se vor deschide scolile.

NELU TATARU: Luam in discutie cresterea numarului de echipaje din cadrul serviciilor medicale de urgenta prespitaliceasca

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, ca are in vedere cresterea numarului de echipaje din cadrul serviciilor medicale de urgenta prespitaliceasca.

NELU TATARU: A crescut increderea in faptul ca suntem puternici si ca de noi nu se poate prinde nicio boala

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru considera ca increderea romanilor in autoritati nu a scazut neaparat, ci a crescut increderea romanilor in faptul ca sunt puternici, iar coronavirusul nu se poate atinge de ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )