Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nelu Tataru: Saptamana viitoare voi face verificari in judetele in care sunt peste 200 de cazuri de infectie cu coornavirus

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Saptamana viitoare voi face verificari in judetele in care sunt peste 200 de cazuri de infectie cu coornavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca saptamana viitoare va merge sa faca verificari in judetele in care sunt inregistrate peste 200 de cazuri de infectie cu coronavirus. continuă pe Antena3

Nelu Tataru s-a dus in focarul de la Constanta: Ce verificari face ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele impl.

Nelu Tataru cere verificari la Spitalul Municipal Timisoara dupa ce mai multi nou nascuti au fost depistati pozitiv la COVID-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a solicitat Directiei de Sanatate Publica Timisoara sa ancheteze cazul imbolnavirilor cu COVID-19 a unor noi nascuti, la Spitalul Municipal. Grupul de Comunicare.

Nelu Tataru cere verificari la Spitalul Municipal Timisoara dupa ce zece nou nascuti au fost depistati pozitiv la COVID-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a solicitat Directiei de Sanatate Publica Timis sa ancheteze cazul imbolnavirilor cu COVID-19 a unor noi nascuti, la Spitalul Municipal. Grupul de Comunicare.

Spitalul din Deva ar putea fi militarizat, dupa modelul Suceava. Nelu Tataru: Miercuri voi fi acolo si voi lua o decizie (VIDEO)

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19, ar putea fi militarizat, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, marti seara, in direct pe B1.

Nelu Tataru: Vor veni in tara inca 30 de ventilatoare. Speram sa ajungem la 400

Un numar de 30 de ventilatoare vor ajunge saptamana aceasta in Romania si se fac licitatii pentru inca 400, a declarat miercuri, la Cluj-Napoca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru face duminica o vizita in judetul Constanta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii se afla duminica in judetul Constanta, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica.

COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vom avea o evaluare a situatiei dupa Pasti in privinta coronavirusului Clujul este un exemplu de buna practica (VIDEO)

O evaluare a situatiei cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania va fi facuta dupa Pasti, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Mai exact, a afirmat Tataru, evaluarea.

Nelu Tataru, in inspectie la Deva: Nu pot spune ca cineva si-a facut treaba, fiindca atunci nu mai eram eu aici!

Ministrul Sanatatii se afla astazi in al treilea mare focar de coronavirus din Romania, cel de la Deva, acolo unde medicii si asistentele se plang ca nici acum nu au echipamente pe protectie. Ministrul Nelu Tataru a anuntat, miercuri, ca la conducerea spitalului din Deva a fost pusa conducere militara.

Covid-19 |Nelu Tataru: Nu vorbim inca de relaxare. Speram sa fie in a doua jumatate a lunii mai

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca nu se poate vorbi deocamdata de o relaxare a masurilor luate de autoritati in cadrul starii de urgenta, intrucat varful epidemiei de coronavirus nu a fost atins inca in Romania. Ministrul spune ca.

Nelu Tataru: Un test negativ nu exclude aparitia bolii mai tarziu Ministrul Sanatatii, despre problemele din tara, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a subliniat luni seara, in direct pe B1 TV, ca fiecare localitate va avea dinamica ei in lupta cu pandemia de COVID-19, precizand ca evolutia situatiei tine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )