Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel mai mare experiment pe care lumea nu il voia se intampla acum

Playtech Playtech,
Cel mai mare experiment pe care lumea nu il voia se intampla acum

Pandemia cu care ne confruntam este prilejul ideal pentru un experiment de care, pana acum, tuturor le era teama sa-l incerce. Este vorba despre munca de acasa, un subiect care nu e pe placul. continuă pe Playtech

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

O batrana de 95 de ani, cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia

O femeie de 95 de ani este cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia.

Rabla Plus demareaza miercuri. Cel mai mare buget de cand exista programul: 140 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat ca programul Rabla Plus demareaza miercuri, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), avand cel mai mare buget de cand exista programul, 140 de milioane de lei, cu aproape 45% mai mare decat in anul 2019, program care nu conditioneaza achizitia unui autovehicul nou de casarea unui autovehicul uzat.

Alerta in cel mai mare spital din Baragan. 15 cadre medicale, trimise acasa dupa ce au ingrijit o pacienta bolnava de COVID-19

Alerta de gradul zero la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia! 15 medici si asistente au fost izolati la domiciliu dupa ce au intrat in contact cu o pacienta din Tandarei, confirmata ulterior cu coronavirus.

Angajari fara concurs la cel mai mare spital din Salaj. Lista posturilor disponibile

In contextul pandemiei de coronavirus, Spitalul Judetean de Urgenta Zalau a anuntat ca face angajari pe perioada determinata.

Veste crunta pentru Jennifer Lopez. Barbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit la 51 de ani

Iubitul din tinerete al lui Jennifer Lopez s-a stins din viata la numai 51 de ani. David Cruz avea o boala de inima care nu l-a mai lasat sa traiasca. A murit sambata la un spital din New York. Jennifer Lopez e distrusa de durere. Povestea de iubire dintre J. Lo. si David Cruz J.

Zoltan Teszari, miliardarul care controleaza Digi Communications, cel mai lovit antreprenor de la BVB de prabusirile cauzate de criza provocata de pandemia de Covid-19

Zoltan Teszari, afaceristul care controleaza Digi Communications, este cel mai lovit antreprenor de la Bursa de la Bucuresti, care s-a prabusit in ultimele saptamani din cauza crizei provocata de pandemia de.

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Cel mai batran cioban din Romania a murit la 102 ani, intr-un accident

Cel mai batran cioban din Romania, Stefan Gros, s-a stins din viata la varsta de 102 ani, dupa ce a .

Digi24. CTP: Cel mai bun discurs al lui Iohannis de pana acum. Trebuie sa fii sau cu totul nesimtit, sau tampit, ca sa nu il iei in seama

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca presedintele Klaus Iohannis s-a adresat cu adevarat, in discursul sau de astazi, tuturor romanilor si ca este cel mai bun discurs rostit pana acum de seful statului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2587 seconds )