Libnet.ro
UNICEF

09:45

Rabla Plus demareaza miercuri. Cel mai mare buget de cand exista programul: 140 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Rabla Plus demareaza miercuri. Cel mai mare buget de cand exista programul: 140 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat ca programul Rabla Plus demareaza miercuri, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), avand cel mai mare buget de cand exista programul, 140 de milioane de lei, cu aproape 45% mai mare decat in anul 2019, program care nu conditioneaza achizitia unui autovehicul nou de casarea unui autovehicul uzat. continuă pe Adevărul

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

Cel mai mare experiment pe care lumea nu il voia se intampla acum

Pandemia cu care ne confruntam este prilejul ideal pentru un experiment de care, pana acum, tuturor le era teama sa-l incerce. Este vorba despre munca de acasa, un subiect care nu e pe placul.

S-a lansat programul Rabla Plus, pentru achizitionarea de masini electrice si hibride. Bugetul este de 140 milioane lei

Ministerul Mediului demareaza miercuri prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), programul Rabla PLUS. Astfel, persoanele care doresc sa achizitioneze o masina full electric sau electric hibrid plug-in, se pot adresa dealer-ilor validati incepand cu ziua de azi. Prima de casare este de maximum 10. 000 euro, dar nu mai mult de 50% din costul autovehiculului. Am crescut bugetul pentru ca ne-am stabilit un obiectiv mare pentru 2020: sa punem pe soselele Romaniei aproximativ 3000 de masini nepoluante, spune ministrul Mediului.

Rabla Plus o ia din loc: cati bani primesti de la stat ca sa treci pe electrice

Dupa ce programul Rabla clasic a inceput in urma cu o saptamana, acum e momentul Rabla Plus. Programul e lansat oficial si suma e generoasa. Pe 17 martie a debutat oficial noul program.

Dan Barna sustine ca alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna

Co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, spune ca in opinia sa alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna sau ca ,in functie de evolutia epidemiei provocate de noul coronavirus, ar putea fi organizate in cursul anului viitor.

Alerta in cel mai mare spital din Baragan. 15 cadre medicale, trimise acasa dupa ce au ingrijit o pacienta bolnava de COVID-19

Alerta de gradul zero la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia! 15 medici si asistente au fost izolati la domiciliu dupa ce au intrat in contact cu o pacienta din Tandarei, confirmata ulterior cu coronavirus.

Angajari fara concurs la cel mai mare spital din Salaj. Lista posturilor disponibile

In contextul pandemiei de coronavirus, Spitalul Judetean de Urgenta Zalau a anuntat ca face angajari pe perioada determinata.

O batrana de 95 de ani, cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia

O femeie de 95 de ani este cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia.

Veste crunta pentru Jennifer Lopez. Barbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit la 51 de ani

Iubitul din tinerete al lui Jennifer Lopez s-a stins din viata la numai 51 de ani. David Cruz avea o boala de inima care nu l-a mai lasat sa traiasca. A murit sambata la un spital din New York. Jennifer Lopez e distrusa de durere. Povestea de iubire dintre J. Lo. si David Cruz J.

Cel mai batran cioban din Romania a murit la 102 ani, intr-un accident

Cel mai batran cioban din Romania, Stefan Gros, s-a stins din viata la varsta de 102 ani, dupa ce a .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )